default-image

Πήγε Επισκοπή ο Ανωγειανάκης

Ποδόσφαιρο
Πήγε Επισκοπή ο Ανωγειανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Ρούβα, ο Μύρων Ανωγειανάκης βρήκε νέα στέγη στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πήρε μεταγραφή στην Επισκοπή, συνεχίζοντας έτσι ν' αγωνίζεται στη Football League-2, ενώ ήδη έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Μύρωνα Ανωγειανάκη για τους επόμενους 6 μήνες. Ο Ανωγειανάκης έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο στις 17 Νοεμβρίου του 1991 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, πριν από λίγες ημέρες στα βραβεία του ΠΣΑΠ, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League 2 (1ος όμιλος) για την σεζόν 2011-2012 όπου αγωνιζόταν στον ΑΟ Χανιά.

Το who is who του Ανωγειανάκη

2001-05 Ακαδημίες Λίντο

2005-10 Ερ. Εργοτέλη

2010-11 Ρόδος (Γ' Εθνική)

2011-12 ΑΟΧανιά (Football League 2)

2012-13α Ρούβας (Football League 2)».

«Να βοηθήσω για την άνοδο»

Μάλιστα, ο Μύρος Ανωγειανάκης αμέσως μετά προχώρησε και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Επισκοπής, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας της Επισκοπής» τόνισε στις δηλώσεις του στο www.aoepiskopis.gr, συμπληρώνοντας. «Έρχομαι εδώ γνωρίζοντας ότι οι υποχρεώσεις μου αυξάνονται γιατί η Επισκοπή διεκδικεί την άνοδο. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ για να πετύχουμε το στόχο της ομάδας. Στην Επισκοπή υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα, κάτι που με διευκόλυνε στην απόφαση μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σταματόπουλο και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, μέσα από πολύ δουλειά, να τον δικαιώσω που με επέλεξε να έρθω στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News