default-image

Πρόκριση Ολυμπιακού με επιστροφή Αβραάμ

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση Ολυμπιακού με επιστροφή Αβραάμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φουλ για την κατάκτηση του 16ου νταμπλ της ιστορίας του πηγαίνει ο Ολυμπιακός, καθώς πέρασε και το… εμπόδιο της Καβάλας, επικρατώντας στον επαναληπτικό 1-0 των «Αργοναυτών» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Super League, με αποτέλεσμα το μοναδικό… ερωτηματικό να παραμένει το Κύπελλο Ελλάδας και η διατήρηση των κεκτημένων εντός των τειχών. Οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να συναντούν μεγάλα… εμπόδια στον δεύτερη τη τάξει θεσμό του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (30/1) σφράγισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 1-0 της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη» χάρις σε τέρμα του Σιόβα στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστής του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας, έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ο δυναμικός αμυντικός έκανε την επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από 7,5 μήνες.

ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Παγώνης (53' Εντιαγιέ), Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Πάτο, Μαραγκός, Τάσιτς, Γελαδάρης (52' Ρεβυθόπουλος), Κούτεφ, Πλιάγκας (63' Ντος Σάντος), Κάργας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Λυκογιάννης, Σιόβας, Μανωλάς (46' Αβ. Παπαδόπουλος), Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο (60' Πίνο), Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News