default-image

H ΕΠΣΗ ζητά την παραδειγματική τιμωρία Μαρακάκη!

Ποδόσφαιρο
H ΕΠΣΗ ζητά την παραδειγματική τιμωρία Μαρακάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραδειγματική τιμωρία του μέλους της ΕΠΣ Χανίων κ. Μαρακάκη για την παρέμβασή του στο έργο του διαιτητή στο ματς Κισσαμικός-ΠΑΟΚ ζητά με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η παρακάτω επιστολή που συντάχθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΣΗ μαζί με το φύλλο αγώνα, θα σταλούν στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ και επίσης στα Πειθαρχικά όργανα, προκειμένου να επιλυφθούν και να επιβάλλουν τις κυρώσεις, που τα άρθρα 18 και 26 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρουν.

Η επιστολή της ΕΠΣΗ

«Η ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο ματς Κισσαμικός-ΠΑΟΚ και καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή κ. Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Ρεθύμνου.

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια από τις τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης στο πνεύμα του συγκρητισμού με κοινούς αγώνες και προσπάθειες για διεκδικήσεις υπέρ των σωματείων της Κρήτης. Τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή του μέλους της ΕΠΣ Χανίων στο ματς Κισσαμικός-ΠΑΟΚ, πυρπολούν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου καταδικάζει το γεγονός, όπως από την πρώτη στιγμή έκανε προς τιμήν της και η ΕΠΣ Χανίων. ΖΗΤΟΥΜΕ από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Ε.Π.Ο. την παραδειγματική τιμωρία του μέλους της ΕΠΣ Χανίων Μαρακάκη Ιωάννη, όπως επιτάσσει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ ( Άρθρο 18 και Άρθρο 26 παρ. 4), προκειμένου τέτοια πρωτόγνωρα φαινόμενα που εκθέτουν το κρητικό ποδόσφαιρο, να απομονωθούν απερίφραστα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News