default-image

Παπανικολάου: "Θα παίξουμε και για τον Μάντζαρη"

Μπάσκετ
Παπανικολάου: "Θα παίξουμε και για τον Μάντζαρη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την αυριανή (21:45 novasport3) εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παίξουν και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο 22χρονος φόργουορντ επισήμανε για το αυριανό ματς: "Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Το Top 16 έχει πολύ δρόμο ακόμα, δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Είναι ομάδα αρκετά καλή. Τους αρέσει να τρέχουν, έχουν το Μακ Κάλεμπ που επίσης τρέχει και μπορεί και να κουβαλήσει την μπάλα γρήγορα. Παίζουν με δύο «τριάρια» ή δύο «πεντάρια». Είναι λίγο ιδιόμορφο το παιχνίδι τους και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη".

Για το σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη: "Ήταν κακή στιγμή για όλους μας αυτό που έγινε με το Βαγγέλη. Δυστυχώς, οι ατυχίες συμβαίνουν στα καλύτερα παιδιά και τους καλύτερους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να το ξεπεράσουμε και τον περιμένουμε να επιστρέψει στην οικογένειά μας. Όλοι θα παλέψουμε για το Βαγγέλη. Νιώθουμε σαν να χτυπήσαμε εμείς οι ίδιοι. Όταν ένα παιδί παθαίνει κάτι τέτοιο όλοι νιώθουμε άσχημα, σαν να κάναμε εμείς κάτι για αυτό. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να παλέψουμε κι εμείς για αυτόν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News