default-image

"Xτυπάει" Βλαχοδήμο ο ΟΦΗ - Σε ανοιχτή γραμμή με Μακρή

Ποδόσφαιρο
"Xτυπάει" Βλαχοδήμο ο ΟΦΗ - Σε ανοιχτή γραμμή με Μακρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό του... ντεμαράζ σε μεταγραφικό επίπεδο ετοιμάζει ο ΟΦΗ από τις αρχές της εβδομάδας και με δεδομένο ότι η δυνατότητα για προσθήκες τον Ιανουάριο τελειώνει αύριο το βράδυ, οι... ταχύτητες έχουν ανέβει. Αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν 100% μεταγραφές, πέρα από αυτή του Κανούλα, καθώς, όπως τόνισε στην «ΚΡΗΤΗ TV» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, όλα εξαρτώνται από το οικονομικό.

Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Ν.Κ.», το όνομα που μπήκε και πάλι στο... κάδρο είναι αυτό του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Οι διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου έχουν κάνει μια συζήτηση με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του παίκτη, καθώς αναμφίβολα πρόκειται για περίπτωση που ανεβάζει το επίπεδο. Τα εμπόδια είναι αρκετά, καθώς η κατάσταση στους Πειραιώτες είναι συγκεχυμένη, λόγω της έλλειψης προπονητή στην παρούσα φάση, όμως οι Κρητικοί θα κάνουν την προσπάθειά τους.

Από την άλλη, το όνομα που επιβεβαιώνεται είναι αυτό του Γιώργου Μακρή. Ο Γιάννης Πετράκης θέλει τον έμπειρο αμυντικό μέσο, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά (ψηλός, καλός ανασταλτικά, αλλά και με την μπάλα στα πόδια) που λείπουν από τη μεσαία γραμμή. Οι επαφές του ΟΦΗ με τον Μακρή είναι προχωρημένες και σήμερα αναμένονται νεότερα, ενώ και οι χθεσινές δηλώσεις του Μάνθου Πουλινάκη ήταν συγκρατημένες λόγω οικονομικού.

Αρχικά τόνισε στην «ΚΡΗΤΗ TV» για την προσπάθεια ενίσχυσης: «Έχουμε κάνει κάποια προσπάθεια και πάμε συντηρητικά, με τα δικά μας οικονομικά δεδομένα. Κάποια πράγματα δε μας βγήκαν, αλλά υπάρχουν δύο παιδιά που μιλάμε, πάντα προσέχοντας το οικονομικό. Αν δε βρεθεί λύση εκεί, δε θα ξεφύγουμε και ίσως να μην κάνουμε μεταγραφή, πέρα από αυτήν του Κανούλα. Με τα τωρινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες».

Ειδικότερα για τον Μακρή τόνισε: «Μας ενδιαφέρει και σύμφωνα με τον προπονητή μας ταιριάζει στην ομάδα. Έχουμε μιλήσει  και προς το παρόν έχουμε... κολλήσει στο οικονομικό. Εμείς έχουμε κάνει την πρότασή μας και πλέον είναι θέμα του παίκτη, Αν συμφωνήσει, όλα καλά».

Στο μεταξύ, χθες ακούστηκε και το όνομα του 22χρονου μεσοεπιθετικού Μανόλη Καλλέργη του Ατρομήτου και ίσως σήμερα να υπάρχουν νεότερα. Σε ό,τι αφορά τον Κανούλα, σήμερα αναμένεται τελικά ο εκπρόσωπός του για τις υπογραφές με τον ΟΦΗ, ενώ θετικές εντυπώσεις αφήνει ο Γρηγόρης Κυζιρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News