default-image

Κοζορώνης: "Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα"

Ποδόσφαιρο
Κοζορώνης: "Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν ο Εργοτέλης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Το γεγονός ότι ακόμη το πρωτάθλημα δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση του κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να τηρούν χαμηλούς τόνους, αφού η προσπάθεια συνεχίζεται...

Ανάλογες λοιπόν ήταν και οι δηλώσεις του Βαλάντη Κοζορώνη στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της «ΚΡΗΤΗ TV». «Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή, όμως η προσπάθειά μας συνεχίζεται», τονίζει ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη που είχε σημαντική συμβολή στη νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου, χωρίς να κρύβει την ικανοποίησή του για το ότι βρίσκεται σε μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. «Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που στην πλειονότητά της αποτελείται από μικρούς παίκτες. Είναι θετικό για μας να έχουμε χρόνο συμμετοχής γιατί αυξάνεται το κίνητρο για να δουλεύουμε».

Ο Βαλάντης Κοζορώνης, αφού τονίζει ότι στον Εργοτέλη αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με στόχο πάντα το καλύτερο, δεν κρύβει πως επιθυμία όλων στην ομάδα του είναι η επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα. «Υπάρχει θέληση από όλα τα παιδιά ώστε να επιστρέψει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Μέσα από την πορεία μας δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό μας  δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Και παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης τη φετινή περίοδο, υπάρχει μυστικό για την επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα. «Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα. Ως επαγγελματίες, ενδιαφερόμαστε πρωτίστως για το αγωνιστικό κομμάτι. Τα άλλα θα έρθουν».

Αναφορικά τώρα με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Βαλάντης Κοζορώνης τονίζει πως στο β' γύρο του πρωταθλήματος θα γίνει σκληρή μάχη για την άνοδο, αφού τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας ενισχύθηκαν και αναμένεται να παρουσιαστούν βελτιωμένα στη συνέχεια. «Θα αργήσει να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα πετύχουν την άνοδό τους. Πιστεύω ότι αυτό θα φανεί προς το τέλος του πρωταθλήματος. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Είδαμε τις ομάδες να ενισχύονται αυτήν την περίοδο. Από την 1η μέχρι και την 8η θέση οι βαθμολογικές διαφορές δεν είναι μεγάλες και δεν είναι δύσκολο να ανατραπούν».

Όσον αφορά στο προσωπικό του όραμα, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, προσπαθεί για το καλύτερο με στόχο την καταξίωση και τη διάκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News