default-image

"Φορτσάρει" για "Βέρπα" ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
"Φορτσάρει" για "Βέρπα" ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, και στον Εργοτέλη εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιστροφή του Μάρις Βερπακόφσκις στην ομάδα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από την Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2012, έχοντας εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας. Αγκάθι στις προσπάθειες που γίνονται αποτελεί η... γραφειοκρατία σε σχέση με την Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν και γίνεται αγώνας δρόμου για να ξεπεραστεί και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Εργοτέλη ακόμη και σήμερα.

Όλες οι προσπάθειες λοιπόν έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Λετονού, αφού η προσθήκη του θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και την προσπάθειά της να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αν μάλιστα δεν τελεσφορήσει η απόκτηση του Βερπακόφσκις, είναι πολύ πιθανό να μη γίνει κάποια μεταγραφή, εκτός και αν αιφνιδίως φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής για κάποια από τις μεγάλες ομάδες του κέντρου που φέρονται να έχουν στρέψει τα βλέμματά τους σε Τζανακάκη και Μπουχαλάκη.

Οι πράσινοι εμφανίζονται να εστιάζουν την προσοχή τους στον μπακ του Εργοτέλη Μανόλη Τζανακάκη (παίζει στο δεξιό και στο αριστερό άκρο της άμυνας), που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016. Μάλιστα, εξαιτίας των πρωταγωνιστικών στόχων της ομάδας, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως προτιμηθεί ο παίκτης να παραμείνει στον Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι για να συμβάλει στην προσπάθεια ανόδου και στη συνέχεια να παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά στον Κώτσιο, από τη μία η ηλικία του και από την άλλη το γεγονός ότι η Καλλονή δεν αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο... βάζουν φρένο στην περίπτωσή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News