default-image

Ο ΟΦΗ πάει σήμερα στο Αρκαλοχώρι

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ πάει σήμερα στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία της διοίκησης, η τεχνική ηγεσία και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ θα βρεθούν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου, όπου έχουν προσκληθεί στην ετήσια εκδήλωση απολογισμού-κοπής πίτας που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας (ΔΟΠΑΠ).

Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση, θα ξεκινήσει με αγώνα ακαδημιών Αναγέννηση-ΟΦΗ. Από 'κει και πέρα θα δοθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Νίκου Γαλυφιανάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό, στο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στον Μανόλη Στεφανουδάκη για τη διάκρισή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ενώ θα γίνει απονομή κυπέλων και μεταλλίων στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του ΔΟΠΑΠ το 2012.

Ακόμη θα γίνει βράβευση μαθητών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2012 και βράβευση πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων που διοργανώνουν αθλητικές εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση θα «κλείσει» με αγώνα μπάσκετ παλαιμάχων Αναγέννησης-ΟΦΗ, στα πλαίσια της τιμής στη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη. Μάλιστα, θα παρατεθεί δείπνο στην ομάδα, ενώ σε άλλη εκδήλωση σήμερα στις 6 το απόγευμα στο «TALOS PLAZA» το «παρών» θα δώσει ο Αλέξης Περογαμβράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News