Αθλητισμός

Δικαιώθηκε ο Λουσιάνο Γκαλέτι

Μπορεί ο Λουσιάνο Γκαλέτι να ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων του Ολυμπιακού, ωστόσο το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, δεν ήταν «βελούδινο».

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαμάχη και οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μ' ένα δημοσίευμα της "AS" ο Αργεντινός άσος, δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε με τους Πειραιώτες και πλέον περιμένει τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ. Πρόκειται για 1.500.000$ που θα βγάλει ο Ολυμπιακός από τα ταμεία του για να τα δώσει στον Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της "AS" όπως το παρουσιάζει η εφημερίδα "Γαύρος" αναφέρει: "Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2010, λόγω ενός προβλήματος στα νεφρά (σ.σ. έκανε μεταμόσχευση πριν από δύο μήνες, με δότη τον πατέρα του). Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής των Ιντεπεντιέντε, Σαραγόσα και Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό όταν αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και η ελληνική ομάδα δεν ήθελε να πληρώσει.

Ο Γκαλέτι διεκδίκησε αποζημίωση και την κέρδισε, όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος του, Βιθέντε Μόντες. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει 1.500.000$".

Σχόλια