default-image

Ογκουνσότο... από τα παλιά

Ποδόσφαιρο
Ογκουνσότο... από τα παλιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο περνάει δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη και οδηγεί με τα γκολ του τον Ολυμπιακό Βόλου προς την Superleague!

Ο Νιγηριανός επιθετικός μας συστήθηκε τη σεζόν 2002-2003, όταν και αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη που αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στην τρίτη κατηγορία.

Η σεζόν τελείωσε με τον Ογκουνσότο να πραγματοποιεί 36 εμφανίσεις με 35 γκολ και όλη την Ελλάδα σιγά-σιγά να ψιθυρίζει το όνομα του.

Δέκα χρόνια μετά και με ένα διάλειμμα δυο ετών στο Βέλγιο και την Βέστερλο, ο 30άχρονος πλέον φορ μετρά 111 γκολ σε 213 εμφανίσεις στη χώρα μας, αποτελώντας έναν από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ.

Φέτος ο Ογκουνσότο θυμίζει το ξεκίνημα του στην Ελλάδα, αφού σε 14 εμφανίσεις με Αναγέννηση Επανωμής και Ολυμπιακό Βόλου, έχει πετύχει οκτώ γκολ.

Τον Γενάρη μάλιστα πήγε στην ομάδα του Βόλου όπου έχει σκοράρει τρία γκολ σε τρία παιχνίδια (το πρώτο εναντίον του αγαπημένου του Εργοτέλη)!

Ο ίδιος με δηλώσεις του δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, αφού όπως τόνισε κάτι του... χρωστά.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News