Αθλητισμός

Σήμερα το Βύζαντας- Λάρισα

Ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League με την αναμέτρηση του Βύζαντα Μεγάρων κόντρα στη Λάρισα (19:00, OTE TV).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή παράδοση που έχουν με τους «βυσσινί» στα ματς που γίνονται στην έδρα τους και να πάρουν βαθμούς… χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή. Την ίδια ώρα, η Λάρισα θέλει την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να αρχίσει να βλέπει ψηλότερα και την πιθανότητα να προλάβει το… τρένο της ανόδου.

Ο Θύμιος Γεωργούλης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του, με τους Κρολ, Δημαράκη, Νικολόπουλο και Κορώνη να είναι στην αποστολή. Εκτός είναι ο Γκεμίσης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η αποστολή του Βύζαντα: Πουρής, Δημαράκης, Μούζος, Θ. Βλάχος, Π. Βλάχος, Γρομιτσάρης, Δημητρίου, Ζάρκος, Μπιτσάκος, Σπαγής, Μαρίνης, Μανδύλης, Σταμέλος, Χαρτσιάς, Ρεκλείτης, Αρναρέλης, Διαμαντόπουλος, Νικολόπουλος, Κρολ, Κορώνης και Σιώκος

Στον αντίποδα, ο Τίμος Καβακάς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πότσι και Φρανκού, όπως και στον τιμωρημένο Δεινόπαπα. Επιστρέφει στη διάθεση του τεχνικού των Θεσσαλών ο Καρανίκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή της Λάρισας: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Ραπτάκης, Καρακώστας, Σκούπρας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Παγώνης, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Καρανίκας, Πόνσε, Χασομέρης, Ζεκίνια, Μπλέντι, Τσίγκας, Κρητικός.

Σχόλια