default-image

Η έπαρση του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Η έπαρση του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για έπαρση μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά την βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στα Περβόλια, ελπίζοντας στην… Παναγία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Θέλω να δώσω καταρχήν συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί ήταν καλύτερος από μας. Μας κέρδισε δίκαια. Το ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από το α' ημίχρονο. Πήραν όλες τις κόντρες. Ήταν πιο δυνατοί και στον αέρα και χαμηλά και παντού. Στο β' ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο μετά το 0-3 να γυρίσεις το παιχνίδι. Γι' αυτό το παιχνίδι, την ευθύνη την έχω εγώ… Εγώ είμαι υπεύθυνος γιατί δεν μπόρεσα να πείσω τα παιδιά να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ή αν θέλετε, να τα πείσω να είναι εντάξει, να είναι καλά. Δεν ήμασταν καλά και όταν η ομάδα δεν είναι καλά, την ευθύνη την έχει καθαρά ο προπονητής. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση αλλά δεν τη φοβάμαι την ομάδα, έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτή η εικόνα θα είναι μια άσχημη παρένθεση. Είχαμε πολλή έπαρση! Ψηλώσαμε το κεφάλι μας και φάγαμε μια… κατραπακιά! Ελπίζω η Παναγιά να μας τα δώσει στο δρόμο. Πρέπει αυτούς τους 3 βαθμούς που χάσαμε να τους πάρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται έξω", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων και συνέχισε:

Για το αν ανέμενε να εξελιχθεί το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο: "Είναι ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας. Όλοι πιστεύαμε και θέλαμε στην ομάδα να έχουμε συνέχεια μετά την εμφάνιση που κάναμε την Τετάρτη. Ή αν θέλετε, τις εμφανίσεις που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Προσγειωθήκαμε ανώμαλα, με πρώτο εμένα… Αλλά, ξέρετε, εγώ δεν τα βάζω κάτω. Είμαι από τους ανθρώπους που παλεύουν και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν απογοητεύομαι ούτε πετάω στα σύννεφα μετά από μια καλή εμφάνιση ή ένα ανάποδο αποτέλεσμα. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος γι' αυτή την εικόνα και γιατί στενοχωρήσαμε και όλο τον κόσμο που ήρθε να μας δει".

Για τη συνέχεια: "Από εδώ και στο εξής τα πράγματα πρέπει να τα δούμε όλοι πάρα πολύ σοβαρά. Με πρώτο εμένα. Δεν απελπίζομαι. Το μόνο πράγμα που μπορούμε ν' αλλάξουμε, είναι… εμείς. Πρέπει να πούμε ότι ήταν μια άσχημη παρένθεση και να προχωρήσουμε. Και αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να δούμε τις αντοχές μας. Εγώ έχω αντοχές. Ξέρετε γιατί; Γιατί δε φοβάμαι. Έχω έρθει και σε χειρότερες καταστάσεις. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα καταφέρουμε ν' αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Δουλεύουν. Τώρα ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη στιγμή και τώρα θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε".

Για την αποχώρηση του Ουντόζι και για το αν μπορούν "αυτοί" οι παίκτες να αντιστρέψουν την κατάσταση: "Αυτή η ομάδα δεν βασίζεται σε ονόματα. Πρώτα είναι η ομάδα και μετά είναι το όνομα. Έτσι λειτουργούμε κι έτσι θα πάμε μέχρι τέλους. Συνέβη με τον Ουντόζι… Αν συνέβαινε με κάποιον άλλο θα συνέβαινε με εκείνον. Δεν είχαμε τίποτα εμείς εναντίον του ούτε εκείνος με μας. Αφορούσε καθαρά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδος και το πώς θέλω εγώ να είναι η ομάδα. Το θέμα είναι το εξής… Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Και ξέρετε, μου το έχουν δείξει πολλές φορές. Θα τα στηρίξω όσο μπορώ και αυτό κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα. Δεν απογοητεύομαι. Απλά πρέπει να αλλάξουν κι αυτοί κάποια πραγματάκια. Θα τα αλλάξουν… Δεν φοβάμαι για τις ικανότητές τους. Έχουν πάρα πολλές ικανότητες και το δείχνουν άλλωστε κάποιες στιγμές. Απλά, πρέπει να υπάρξει και μία διάρκεια. Η Παναγιά ήθελε να μας δώσει μια… κατραπακιά σήμερα! Εγώ έτσι το βλέπω. Όλη την ευθύνη σήμερα για την εικόνα της ομάδας και ο τρόπος που λειτούργησε, τη φέρω εγώ. Είναι καθαρά δικό μου κομμάτι. Δεν έχει να κάνει με τον Ουντόζι και τον κάθε Ουντόζι το σημερινό… Ελπίζω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στην πορεία. Θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά αλλά στο τέλος θα είμαστε καλά"…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News