Αθλητισμός

Κρητικό ταλέντο, μέτοχοι του ΟΦΗ και Εργο- τέλειοι στη «Μικτή Ζώνη»

Αφιέρωμα στο μεγάλο διπλό του Εργοτέλη στις Σέρρες με την τρίποντη πρωτιά, και απόηχος της ήττας στα σημεία που γνώρισε ο ΟΦΗ από την ΑΕΚ, είναι από τα δεδομένα θέματα της αποψινής Μικτής Ζώνης (22:00 - Κρήτη TV).

Στο κυρίως μενού ωστόσο, θα κυριαρχήσει το ταλέντο! Από ποδοσφαιριστές με μεγάλη προοπτική, οι ορίζοντες στο κρητικό ποδόσφαιρο έχουν ανοίξει διάπλατα! Ο Κώστας Πρωτογεράκης που ενισχύει μέσω Εργοτέλη την Επισκοπή, συνεχίζοντας οικογενειακή παράδοση τριών γενεών. Ο Δημήτρης Κλίνης, ο μαθητής λυκείου που στα 17 του είναι αδιαμφισβήτητος σκόρερ του Ερμή Ζωνιανών και μήλον της έριδος των «μεγάλων». Ο Πέτρος Γιακουμάκης στην επίθεση του ΠΟΑ στα 20 χρόνια του, συνδυάζει την ταχύτητα με την τεχνική, προκαλώντας τους σκάουτερς, όπως και ο Βαγγέλης Μωραϊτης του Ηροδότου που έχει «χτυπήσει» την πόρτα  ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Στη «Μικτή Ζώνη» απόψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Διαλυνάς και μέλη του Δ.Σ. σε μια πρόβα για το κόψιμο της πίτας τους την Παρασκευή στο κρητικό κέντρο «Δίας»! (Πέρα από το αγωνιστικό, μετράει πολύ και το διαχειριστικό στην Κρητική ΠΑΕ)! Και άλλα…

Σχόλια