Αθλητισμός

Παπαδόπουλος ο… αντι- Τζιμπούρ;

Την ώρα που ο Τζιμπούρ μοιάζει να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό οι ερυθρόλευκοι φέρονται να κινούνται για την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από τον Πανθρακικό, έτσι ώστε, τουλάχιστον ως το τέλος της χρονιάς, να έχουν έναν έξτρα κυνηγό στην διάθεσή τους...

Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Αλγερινό κινητοποίησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν θέλουν να αφήσουν την ομάδα με δυο καθαρόαιμους επιθετικούς. Δηλαδή, τον Κώστα Μήτρογλου, που αναμένεται να επωμιστεί τον ρόλο του βασικού σέντερ-φορ και του Μάρκο Πάντελιτς.

Γι αυτό το λόγο έκαναν πολύ πιο σημαντικό το ενδιαφέρον τους για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο το όνομα του οποίου ψιθυρίζεται εδώ και καιρό στου Ρέντη, αλλά σε φιλολογικό επίπεδο. Αυτή τη φορά υπάρχει έδαφος και λέγεται ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Ο 31χρονος Παπαδόπουλος έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Πανθρακικό, με τον οποίο έχει σκοράρει 8 φορές στην Superleague και μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, φέτος, φάνηκε να θυμάται τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που είχε αφήσει πολλές ελπίδες στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Παπαδόπουλος είναι υποψήφιος να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, για να μη μείνει "γυμνή" η γραμμή κρούσης των πρωταθλητών και να μπορέσει ο Αντώνης Νικοπολίδης (με τον οποίο παρεμπιπτόντως ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός φίλος) ή ο επόμενος προπονητής να έχουν τις λύσεις που πρέπει στα χέρια τους.

Σχόλια