default-image

Παιχνίδια "φωτιά" και... κρύο στην Κομοτηνή

Ποδόσφαιρο
Παιχνίδια "φωτιά" και... κρύο στην Κομοτηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 19η αγωνιστική περιλαμβάνει παιχνίδια "φωτιά" όπως αυτό του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, αλλά και την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, η οποία ήταν να γίνει χτες αλλά μετατέθηκε για σήμερα, καθώς χτες το γήπεδο είχε χιόνια. Όσο για το ενδεχόμενο νέας αναβολής είναι πιθανό, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πάντως ότι το γήπεδο είναι σε καλύτερη κατάσταση.  

Η αρχή πάντως θα γίνει στις 15.00 από τα Γιάννινα. Εκεί ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την Βέροια, με τους Ηπειρώτες να έχουν ως στόχο το τρίποντο που θα τους επαναφέρει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και θα αυξήσει τις πιθανότητές τους να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Στις 17:15 γίνεται η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κρητικοί με φόρα από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στο κύπελλο, θα προσπαθήσουν για τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε σχετική απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά... δεύτερης θέσης.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα και θέλει να διατηρήσει στην κατοχή του τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ο δικέφαλος μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση επί της Καλλιθέας στο κύπελλο, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για το πρωτάθλημα και να διατηρηθεί ως ακλόνητο φαβορί για τη δεύτερη θέση. Οι ακρίτες πάνε στην Τούμπα για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο έχουν απόλυτη ανάγκη, αλλά γνωρίζουν πως η αποστολή τους είναι δύσκολη.

Βάσει του κανονισμού, στις 17:15 θα πρέπει να ξεκινήσει και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Βέβαια την απόφαση θα πάρει ο διαιτητής Αμπάρκιολης, που θα επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, το ντέρμπι της ημέρας είναι αυτό που θα γίνει στο Περιστέρι και θα αρχίσει στις 19:30. Ο Ατρόμητος του Νίκου Αναστόπουλου, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Οι Περιστεριώτες με νίκη... εκτοξεύονται, την στιγμή που κάτι τέτοιο θα φέρει μεγαλύτερη αναστάτωση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

15:00-Novasports 1

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια (γηπ. Ζωσιμάδες): Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

17:15-Novasports 2

Πανθρακικός-Ολυμπιακός (γηπ. Κομοτηνής, Novasports 2): Αμπάρκιολης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Λιαχούδης (Μακεδονίας).

17:15-Novasports 2

ΠΑΟΚ-Ξάνθη (γηπ. Τούμπας, Novasports 2): Γιάχος (Χίου), Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), 4ος: Τοπούζης (Θράκης).

17:15-Novasports 1

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (γηπ. Περιβολίων, Novasports 1): Καλογερόπουλος (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χαρίσης (Γρεβενών), 4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας).

19:30-Novasports 1

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (γηπ. Περιστερίου, Novasports 1): Θάνος (Γρεβενών), Ποντίκης (Πρέβεζας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας), 4ος: Μαντάκης (Ημαθίας).

Δευτέρα 28/1

19:30-Novasports 1

Κέρκυρα-Άρης (γηπ. ΕΑΚ Κέρκυρας,): Σωτηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Ακρίβος (Αθηνών), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News