Αθλητισμός

Κουφός: "Να δουλέψουμε τα αδύνατά μας σημεία"

Δεν πρόλαβε να γυρίσει  στον πάγκο του ΑΓΟΡ ο Στέργιος Κουφός και έκανε τις παρατηρήσεις του επισημαίνοντας  στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση.

Αναφερόμενος δε στην επιστροφή του και γενικά στο ματς είπε: "Δόξα τω Θεώ επιστρέφω σε χρόνο ρεκόρ στην αγαπημένη μου ομάδα.

Ευχαριστώ τον Βασίλη (σ.σ. Φραγκιά) για τα τηλέφωνα και τα μηνύματα, ευχαριστώ όλους τους προπονητές από την Α1, τον Νίκο Λινάρδο κι όλους τους συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και το ότι η καρδιά τους ήταν σε μένα κοντά. Εύχομαι υγεία σ' όλους και εύχομαι να μην περάσει κανένας κάτι παρόμοιο.

Όσον αφορά το ματς ένιωσα λίγο διαφορετικά. Έχουμε εξελίξει τον κόσμο στο Ρέθυμνο με την είσοδο σχολείων και βουβουζελών. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία αξίζει τεράστιου σεβασμού. Είναι θέμα συγκυριών που ο Κολοσσός βρίσκεται σ' αυτή την θέση. Για μας είμαι προβληματισμένος γιατί μένει μόνο η νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Πρέπει να κάνουμε δύο πράγματα τα οποία δεν τα εμφανίζουμε στο παρκέ. Υπάρχει ένα 4ο δεκάλεπτο που τα παιδιά δεν αποδίδουν όπως στα υπόλοιπα. Την κατάλληλη στιγμή όμως βρήκαμε τον τρόπο και φτάσαμε στη νίκη. Μέχρι τον Παναθηναϊκό θα επιδιώξουμε να δουλέψουμε τα αδύνατά μας σημεία και να τα βελτιώσουμε".

Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρκ Κάρτερ είπε: "Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλλε μέσα στο γήπεδο. Εμείς γνωρίζαμε ότι θα  δώσουμε μία μάχη για 40 λεπτά. Οι φίλαθλοι μας, μας έδωσαν δύναμη και ήταν σημαντικό που είχαμε τον κόουτς πάλι κοντά μας. Χρειαζόμασταν αυτή την ενέργεια και κάποιοι από την ομάδα μας, έδωσαν ομολογουμένως το κάτι παραπάνω. Εμείς συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Θέλουμε επίσης να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε ψηλό επίπεδο.

Όσον αφορά την 4η περίοδο, έχουμε και την καθίζηση που παθαίνουμε όντως συμβαίνει. Απέναντί μας όμως είχαμε να κάνουμε με μία έμπειρη ομάδα. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός θα επιστρέψει στο σκορ αλλά ευτυχώς για μας μείναμε μπροστά στο σκορ και την κατάλληλη στιγμή λειτουργήσαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς τόνισε: "Αν κι επέλεξες κακό παιχνίδι για να επιστρέψεις, να σου ευχηθώ καλώς ήλθες πίσω. Όσον αφορά το ματς, πράγματι, είχε μεγάλη ένταση. Αν και δεν μ' αρέσει να μιζεριάζω, πρέπει να πω ότι εμείς ήρθαμε με μικρό ρόστερ, όμως εκεί που έφτασε το ματς, επήλθε κι η κούραση. Σ' εκείνο το σημείο δεν είχαμε την κατάλληλη δύναμη κι ενέργεια. Το βέβαιο είναι ότι η απόδοσή μας βελτιώνεται με την έλευση του Γεωργαλή και ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να αποφύγουμε τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας".

Ο γκαρντ του Κολοσσού, Φάνης Κουμπούρας ανέφερε: "Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Στέργιο Κουφό πίσω στα γήπεδα και του ευχόμαστε να είναι «σιδερένιος». Μέχρι σήμερα η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Εδώ στο Ρέθυμνο, όμως μπορώ να πω ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος του παιxνιδιού.

Έχουμε δύο αντιπάλους μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να σωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας για να μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδό μας.  Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του".

Σχόλια