Αθλητισμός

Προς "διαζύγιο" με Βύντρα

Συνάντηση με τον δικηγόρο του Λουκά Βύντρα, Αλέξανδρο Στεφανάκη, είχε χθες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Παναγόπουλος, στο πλαίσιο της απόφασης των διοικούντων την ομάδα να σταματήσουν τα «μπρος-πίσω» και να εφαρμόσουν ένα μέρος έστω των αρχικών αποφάσεών τους.

Στο "τριφύλλι‘ εκτιμούν ότι είναι προτιμότερο να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με τον Ελληνα αμυντικό, προκειμένου να επέλθει μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα την παρούσα φάση και από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να συναινέσει σε μείωση αποδοχών, άρα η λύση της συνεργασίας μαζί του μπορεί να μη γινόταν τώρα, αλλά θα γινόταν δεδομένα το προσεχές καλοκαίρι. Συνεπώς, μετά τα όσα έχουν συμβεί, εκτιμήθηκε ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για να υπάρξει από τώρα "διαζύγιο".

Αυτό που δεν περίμεναν ήταν η αντίδραση της πλευράς του ποδοσφαιριστή, για την ακρίβεια του δικηγόρου του -ο Βύντρα είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δεν διαθέτουν μάνατζερ-, που έδειξε σύμφωνος με το ενδεχόμενο να υπάρξει άμεσα "τέλος" στη συνεργασία τους, καθώς φέρεται να επισήμανε στους "πράσινους" ότι "και ο παίκτης θέλει να ηρεμήσει με όλα αυτά που έχουν συμβεί, δεν πειράζει ακόμη κι αν μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι".

Πάντως, από τη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό χθες ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει... ξεγράψει και ορισμένοι συνδύαζαν αυτή τη στάση με τυχόν συζητήσεις του Βύντρα με τον "δικέφαλο" του Βορρά.

Όπως και να έχει, μετά απ' αυτήν την εξέλιξη το ζητούμενο είναι πλέον ο καθορισμός της αποζημίωσης του Βύντρα από τον Παναθηναϊκό, κυρίως σε ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά του συμβολαίου του παίκτη, μιας και για τη φετινή σεζόν φαίνεται πως υπάρχει φόρμουλα με τη μορφή των πολλών δόσεων. Εντός της εβδομάδας είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει νέο ραντεβού, στο οποίο δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία και επισημοποίηση του "διαζυγίου".

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Σχόλια