default-image

Ο Μίτσελ πιο κοντά στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ο Μίτσελ πιο κοντά στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μίτσελ φαίνεται να είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε σχέση με τους συμπατριώτες του Όλτρα και Μανθάνο. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο ερχόμενο ματς των Πειραιωτών στο "Καραϊσκάκης".

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Γαύρος", η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας είναι σε καλό δρόμο για τη σύναψη συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει καταστήσει σαφές στους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" πως είναι θετικός στο να υπογράψει με την ελληνική ομάδα και αυτό που απομένει πλέον είναι το τελικό ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο (χειρίζεται το θέμα του προπονητή), για την ολοκλήρωση και επισημοποίηση της συμφωνίας.

Οι δύο πλευρές δείχνουν να έχουν βρει τη "χρυσή τομή" όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου και εφόσον δεν υπάρξουν νέες επιπλοκές, ο Μίτσελ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική της Super League (3/2).

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης (πρώτος βοηθός) του Μίτσελ , με τον Ισπανό από την πλευρά του να ζητάει 3 συνεργάτες: δεύτερο βοηθό, γυμναστή και άνθρωπο για να κάνει το σκάουτινγκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Κλίμα αισιοδοξίας για Τζιμπούρ

Εν τω μεταξύ, την ώρα που η υπόθεση της παραμονής του Ράφικ Τζιμπούρ παραμένει στον "αέρα", το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός και ο Αλγερινός φορ έχουν έρθει πιο κοντά...

Ο "τρομοκράτης" φέρεται να έχει κατεβάσει τις αρχικές του απαιτήσεις (1,8 εκ.ευρώ το χρόνο), και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να τα βρουν στο 1,5 εκ.ευρώ ώστε μετά τον Κώστα Μήτρογλου οι νταμπλούχοι Ελλάδας να κρατήσουν το έτερο μεγάλο επιθετικό τους όπλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News