default-image

Πεδουλάκης: "Μονοδιάστατοι και χωρίς φρεσκάδα"

Μπάσκετ
Πεδουλάκης: "Μονοδιάστατοι και χωρίς φρεσκάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης απογοητεύοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης απέδωσε την ήττα στην έλλειψη φρεσκάδας και στο μονοδιάστατο τρόπο παιχνιδιού κατά το τέταρτο δεκάλεπτο.

Όπως επισήμανε ο  προπονητής του Παναθηναϊκού: "Το παιχνίδι είχε πολλή τακτική στο αμυντικό κομμάτι, καταφέρνοντας να κρατήσουμε μία επιθετική ομάδα στους 58 πόντους, αλλά ταυτόχρονα ήμασταν κακοί επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πληρώσαμε την κόπωση, δεν είχαμε φρεσκάδα για να πάμε πρώτοι στην μπάλα. Μας πίεσε η Ρεάλ και αποσυντονιστήκαμε. Είναι ένας όμιλος πολύ κλειστός και το ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε όλοι υγιείς για να γυρίσουμε την κατάσταση που είναι εναντίον μας.

Βασικά παιδιά μας ήταν καιρό έξω. Οι Λάσμε και Γκιστ είχαν από τρία φάουλ και αυτό καταπόνησε τον Τσαρτσαρής, ενώ ο Ματσιούλις έπαιξε με ένεση. Αυτά κάποια στιγμή τα πληρώνεις. Δεν είχαμε φρεσκάδα να εκτελέσουμε, χάσαμε κι ένα lay up. Πηγαίναμε μονοδιάστατα. Δεν είχε διακοπή και όλες οι ομάδες είναι καταβεβλημένες.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε τα παιδιά, αφού μπορούν ακόμη καλυτερα. Αν είμαστε όλοι υγιείς, θα αντεπεξέλθουμε. Ο Σοφοκλής ήταν ενάμιση μήνα έξω, τεράστιο διάστημα λόγω σωματοδομής. Καταβάλει προσπάθεια να ξαναμπεί, δεν είναι εύκολο. Περίπου 15 λεπτά είναι ο χρόνος του, σημαντικός σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε φρεσκάδα, μετά το 25' φαινόταν πως δεν είχαμε άλλη ενέργεια, άλλη βενζίνη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News