default-image

Έτοιμος για την επιστροφή στον πάγκο ο Κουφός

Μπάσκετ
Έτοιμος για την επιστροφή στον πάγκο ο Κουφός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός, θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τον Κολοσσό, μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι ο ΑΓΟΡ θα πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό του, για να φτάσει στις εννέα νίκες και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στα playoff.

"Το παιχνίδι με τον Κολοσσό θα είναι ιδιαίτερο για το λόγο ότι έχουν αλλάξει πρόσφατα προπονητή. Μετά από δυο βδομάδες οι παίκτες αφομοιώνουν το παιχνίδι που θέλει ο νέος προπονητής και ειδικά τώρα που οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά τα στοιχεία του Βασίλη Φραγκιά αφού και την περσινή χρονιά ήταν μαζί και τερμάτισαν σε εξαιρετική θέση και γενικά ήταν μια πολύ καλή ομάδα με πολλές νίκες.

Το χαρακτηριστικό του Κολοσσού είναι η εμπειρία και για εμάς ο ενθουσιασμός. Δε πρέπει να αφήσουμε να κριθεί το παιχνίδι στην εμπειρία γιατί θα έχουν ένα προβάδισμα παραπάνω σε αυτό.

Θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στο γήπεδο μας για να τελειώσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να μπορέσουμε να είμαστε οι νικητές και να φτάσουμε στις εννέα νίκες που είναι πολύ σημαντικό για να είμαστε όλο και πιο κοντά στα playoff.Πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Είμαστε λίγο προβληματισμένοι με το τέταρτο δεκάλεπτο γιατί πραγματικά εκεί υπάρχει μια αδυναμία συγκέντρωσης από τα παιδιά και δουλεύουμε για να μην το εμφανίσουμε και πάλι αυτό.

Πιστεύω με την βοήθεια του κόσμου και με την αγωνιστικότητα που δείχνουμε στην έδρα μας θα φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αγγελόπουλος υπογράμμισε: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε το δεύτερο γύρο στο γήπεδο μας με νίκη. Στόχος μας είναι όπως σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας η νίκη και μόνο η νίκη. Ο Κολοσσός μετά την αλλαγή του προπονητή δείχνει διαφορετικό πρόσωπο, πιο σκληρό. Σίγουρα στην έδρα μας αν επιβάλλουμε το ρυθμό μας και παίξουμε όπως πρέπει δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Πρέπει όμως γι' αυτό το λόγο να είμαστε σοβαροί, πολύ πιεστικοί στην άμυνα, να ελέγξουμε όλα τα ριμπάουντ και πιστεύω με αυτά να πετύχουμε ακόμα μια νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News