default-image

Επιτυχημένο σεμινάριο για σκακιστές

Σπορ
Επιτυχημένο σεμινάριο για σκακιστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα σκακιού του ΟΦΗ το σεμινάριο του Διεθνή Μαιτρ Νίκου Γαβριλάκη. Ο πολύπειρος σκακιστής και προπονητής εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους σκακιστές με τον τρόπο που προσέγγισε τα σκακιστικά θέματα.  

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των σκακιστών του Ο.Φ.Η. στο σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική γεγονός που μας ενθαρρύνει και μας οδηγεί να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον επί παραπάνω από 20 χρόνια προπονητή της εθνικής Ελλάδας γυναικών. Για την ιστορία αναφέρουμε παρακάτω τα ονόματα των σκακιστών του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που συμμετείχαν στα τρία τμήματα του σεμιναρίου.

ΤΜΗΜΑ Α (Γρατσέας Στέφανος, Φραγκιαδάκης Μανόλης, Λυράκης Στάυρος, Καδιάνης Ιάκωβος, Κριτσωταλάκης Στέλιος, Πρεδευτάκης Γιώργος, Γρατσέα Κατερίνα).

ΤΜΗΜΑ Β (Καδιάνης Γιώργος, Παπαδάκης Γιώργος, Πετράκης Νίκος, Σερπετσιδάκης Νίκος, Μαργαρίτης Γιώργος, Βιτσαξάκης Νίκος, Σερπετσιδάκη Εύα, Χατζάκη Μικαέλα).

ΤΜΗΜΑ Γ (Μαργαρίτης Μίνως, Λιανέρης Ανδρέας, Πετράκης Μάνος, Καρύδης Μάνος, Καρύδης Φώτης, Αγγελάκης Ηλίας, Μπροκαλάκης Χρήστος, Βιτσαξάκη Μαριλένα, Βιτσαξάκη Ιριδα).

Πρωτοβουλίες όπως το σεμινάριο αυτό πρόκειται να συνεχιστούν στα πλαίσια της αναβάθμισης του τμήματος, ενόψει και της συμμετοχής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ στην Α' Εθνική κατηγορία. Παράλληλα όμως πρέπει να γίνει προσπάθεια για μαζικότερη συμμετοχή των σκακιστών της ομάδας μας στους αγώνες που διεξάγονται στην πόλη μας αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News