default-image

Θετικός απολογισμός για το σκάκι του ΟΦΗ

Σπορ
Θετικός απολογισμός για το σκάκι του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των σκακιστών-τριών του ΟΦΗ στο 7ο Σκακιστικό Τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου (ΣΟΗ) που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, στις δύο πρώτες θέσεις ήταν οι 13χρονοι σκακιστές του ΟΦΗ Γιώργος Καδιάνης και Νικόλας Βιτσαξάκης, ενώ δεύτερος στην κατηγορία κάτω των 16 ετών ήταν ο 11χρονος Νίκος Σερπετσιδάκης. Εξαιρετική και η 15χρονη Εύα Σερπετσιδάκη, που ήταν πρώτη στις γυναίκες και 13η στη γενική κατάταξη.

Στο Β' γκρουπ του τουρνουά, από πλευράς ΟΦΗ πολύ καλές θέσεις κατέλαβαν οι μικροί Γιώργος Μαρκάκης (3η θέση στην κατηγορία κάτω των 12 ετών) και Νίκος Κάκαλης, οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. Την παράσταση έκλεψε η 9χρονη Νεφέλη Ματθαιάκη, που πήρε την 3η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών.

Τα αποτελέσματα έφεραν ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΗ, αλλά περισσότερο στον υπεύθυνο προπονήσεων, ομοσπονδιακό μετρ Στέφανο Γρατσέα και τους προπονητές Σταύρο Λυράκη, Μανόλη Φραγκιαδάκη και Στέλιο Κριτσωταλάκη.  

Τέλος, πολύ καλή παρουσία είχαν οι 10χρονοι Ανδρέας Λιανέρης, Χρήστος Μπροκαλάκης και Ηλίας Αγγελάκης, όπως και η Ίριδα Βιτσαξάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News