Αθλητισμός

Πήραν το... διπλό βραβείο

Αυτή την εβδομάδα για τον ΟΦΗ έγινε το… νταμπλ στα βραβεία της Σούπερ Λίγκας, με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να παίρνει αυτό του MVP και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής. Οι ατομικές διακρίσεις έφεραν ένα ευχάριστο κλίμα στο ΒΑΚ, όπου έγιναν οι βραβεύσεις από τα μέλη της διοίκησης, Ανδρέα Μανουσάκη και Μιχάλη Λελεδάκη. Οι δύο τελευταία έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τόνισαν ότι αποτελεί τιμή για τον ΟΦΗ, να βρίσκονται οι παίκτες του στην… πρώτη γραμμή, μέσω αυτών των βραβείων.

«Είναι πολύ σπουδαίο που η ομάδα παίρνει τόσα βραβεία και θέλουμε ακόμη ένα να ισοφαρίσουμε τα βραβεία του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος εκτός από προσωπικά βραβεία και με την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να φέρουμε μόνο χαρά στην ομάδα», ανέφερε ο Κουτσιανικούλης, ενώ ο Λαμπρόπουλος συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά τα δύο συνεχόμενα βραβεία. Με βοηθάνε οι συμπαίκτες μου η ομάδα και απ' ότι βλέπετε και άλλοι παίκτες παίρνουν βραβεία στην ομάδα άρα αυτό σημαίνει ότι κάτι γίνεται».

Οι δύο βραβευθέντες μίλησαν και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον Λαμπρόπουλο να τονίζει: «Για τις επόμενες αγωνιστικές θα είναι πιστεύω ίδια η κατάσταση αλλά σιγά-σιγά θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Εμείς αν κάνουμε τρεις νίκες ακόμη πιστεύω ότι θα έχουμε τελειώσει και μαθηματικά με το θέμα της παραμονής».

Από την πλευρά του ο Κουτσιανικούλης επισήμανε: «Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται έτσι ώστε να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της στην κατηγορία. Αν συνεχίσουμε έτσι να πάρουμε ακόμη πιο πολλούς πόντους ώστε να διεκδικήσουμε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο για όλους μας».

Σχόλια