default-image

"Εξάσφαιρη" πρόκριση του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
"Εξάσφαιρη" πρόκριση του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ  στη ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Ο «Δικέφαλος»… σκόρπισε τους αντιπάλους του επικρατώντας με 6-0 στην Τούμπα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών του ΠΑΟΚ βγήκε την Πέμπτη (24/1) στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και ο "Δικέφαλος" επικράτησε 6-0 της Καλλιθέας παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Χατ τρικ σημείωσε ο Αθανασιάδης, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Κατσουράνης -το πρώτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ- Λάζαρ και Λόρενς με πέναλτι.

Δίκαια διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 85'.

Ο Μαρουκάκης βρέθηκε σε θέση βολής, ο Κωνσταντινίδης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, όμως, ο διαιτητής δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.

Τελευταία φάση του αγώνα ήταν ένα ακυρωθέν τέρμα μετά από σουτ του Γκαρσία και πλασέ του Σαλπιγγίδη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε την επανεμφάνισή του σε παιχνίδι του "Δικεφάλου" μετά από 2,5 μήνες και η Τούμπα σείστηκε την στιγμή που ο Ουρουγουανός πέρασε στο γήπεδο.

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (61' Γκαρσία), Λάζαρ (61' Κίτσιου), Λόρενς (Ρομπέρ 61'), Σαλπιγγίδης, Αθαναασιάδης.

Καλλιθέα (Παπακώστας): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης (75' Ματσούκας), Καλτσάς (68' Κατσικογιάννης), Μαρουκάκης, Ντακόλ (46'  Μουσταφίδης), Βιγιαρέχο, Σταύρου, Πίκολο, Φαγιέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News