default-image

Βολές της "Θύρας 13" κατά Βαρδινογιάννη

Ποδόσφαιρο
Βολές της "Θύρας 13" κατά Βαρδινογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους υποστηρικτές του ρίχνει η «Θύρα 13» την ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός.

Η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών των «πράσινων» στο σάιτ που διατηρούν είναι ουσιαστικά απάντηση στην σημερινή δήλωση του Νίκου Καρούλια που χαρακτήρισε τους οπαδούς βασικούς υπαίτιους για την κατάσταση της ομάδας.

Στο κείμενο της, η "Θύρα 13" εξαπολύει "βέλη" κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τονίζει ότι δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιο «εκδίκησης» που έχει και αυτοανακηρύσσεται «μοναδικός εγγυητής» που υπάρχει.

Αναλυτικά το κείμενο:

"Η ΘΥΡΑ 13 βλέπει και γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα. Η ΘΥΡΑ 13 έχει προειδοποιήσει από την αρχή της "κρίσης" για το σχέδιο του ΙΒΒ αλλά κανείς δεν άκουγε. Το δόγμα «δεν χρωστάμε και δεν έχουμε υποβιβαστεί» με το οποίο πορευόταν ο καταστροφέας ΙΒΒ έρχεται καθημερινά στο προσκήνιο από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, με στόχο τους φιλάθλους της ομάδας. Με στόχο την αναπόληση της «σταθερότητας» που προσέφερε ο ΤΕΩΣ μεγαλομέτοχος.

Γιατί ΤΕΩΣ είναι και ΤΕΩΣ θα παραμείνει.

Αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κοντή μνήμη ας συνεχίσει να την έχει. Αν θέλει να είναι θύμα ας συνεχίσει να είναι. Αν θέλει να αποχαυνώνεται ας συνεχίσει να το κάνει. Αν θέλει να πηγαίνει γήπεδο να βλέπει μπαλίτσα και να πανηγυρίζει δεύτερες και τρίτες θέσεις η ΘΥΡΑ 13 μπορεί να προτείνει εναλλακτικές λύσεις και γήπεδα σε διάφορες γειτονιές σε όλη την Ελλάδα. Η ΘΥΡΑ 13δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη σε κανέναν όσο και αν βάλλεται εντός και εκτός. Θα ξαναμπεί μπροστά στην οριστική απελευθέρωση της ΠΑΕ και δεν θα επιτρέψει ούτε καν την υπόνοια ότι θα επανεμφανιστεί καβάλα σε άσπρο άλογο αυτός που έφερε την ομάδα εδώ και η οικογένειά του.

Με αφορμή τις δηλώσεις διαφόρων παλαιμάχων προσκυρωμένων της οικογένειας του ΙΒΒ με τελευταίο τον κ. Καρούλια, έναν ακόμα που περιμάζεψε ο ελεύθερος Παναθηναϊκός του 2008-2010, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής επέρριψε τις ευθύνες της αγαπημένης του οικογένειας για την κατάσταση της ομάδας στους οπαδούς ξεστομίζοντας τη φράση «Τώρα ας πάρουν τους καρπούς που φύτεψαν οι οπαδοί» η ΘΥΡΑ 13 οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Την αλήθεια, και εκείνους τους 40 και πλέον χιλιάδες που «έδιωξαν» τους αποτυχημένους το 2008 και που σύσσωμο το κύκλωμα των μέσων ενημέρωσης πλήρως ελεγχόμενων άμεσα και έμμεσα από την οικογένεια της καταστροφής προσπαθεί να τους δημιουργήσει σύνδρομα ενοχής και μετάνοιας. Γιατί ο κόσμος ξεχνάει, αλλά οι Βαρδινογιάννηδες ΠΟΤΕ!

Αγαπητέ Νίκο Καρούλια (και λοιποί) προς αποκατάσταση της αλήθειας, πράγματι φύτεψαν καρπούς οι οπαδοί το 2008. Και άρχισε η συγκομιδή υγείας, γεμάτων γηπέδων, παικταράδων και τίτλων. Και μπήκαν τα θεμέλια μόνιμης κυριαρχίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, τη στιγμή που ο βασικός αντίπαλος είχε υποταχθεί.

Αυτούς τους καρπούς φύτεψε. Και τότε εμφανίστηκε ξανά ο ΙΒΒ σου και μέσα σε 3 μήνες αποδόμησε τα πάντα. Έκαψε όχι μόνο τους καρπούς, αλλά και τη γη την ίδια. Κατάστρεψε ότι με κόπο χτίστηκε και επειδή αυτό δεν ήταν αρκετό, πρόλαβε και υποθήκευσε ολόκληρο το μέλλον τόσο της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη (βλέπε ΓΗΠΕΛ). Αυτός δημιούργησε τα χρέη, εξαιτίας του η ομάδα αγωνίζεται με μέτριους παίκτες, εξαιτίας του έχει σήμερα τη βαθμολογική θέση που έχει και για χάρη του βάζουν μπροστά τα στήθια και τις πένες τους όλοι αυτοί που έγλειφαν κ**** επί πολυμετοχικότητας και πούλαγαν πρωτοσέλιδα "υγείας".

Αν φταίνε σε κάτι οι οπαδοί ήταν σε ένα πράγμα. Που επέτρεψαν να παραμείνει εντός ΠΑΕ ο "εγγυητής", ενώ ήξεραν ότι ζει για ένα και μόνο λόγο:

Για να εκδικηθεί. Και αυτό ακριβώς κάνει.

Δεν πρόκειται να το καταφέρει και αυτό το εγγυάται ο μοναδικός εγγυητής που υπάρχει. Η ΘΥΡΑ 13 και ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News