default-image

Ανακοίνωσε την αποστολή ο Νικοπολίδης

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε την αποστολή ο Νικοπολίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου (26/01) κόντρα στον Πανθρακικό ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Σε αντίθεση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που αποφάσιζε και ανακοίνωνε την τελευταία στιγμή τα ονόματα των παικτών που θα συμμετείχαν στην αποστολή και πολύ περισσότερο θα ήταν στην ενδεκάδα, ο Αντώνης Νικοπολίδης δείχνει να θέλει να ξεκαθαρίζει πιο έγκαιρα τα πράγματα. Έτσι, ενημέρωσε ήδη τους ποδοσφαιριστές ποιοι θα είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν στη Θράκη.

Πρόκειται για τους Κάρολ, Μέγερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο και Σιόβα.

Εκτός έμειναν ο Βλαχοδήμος, ο ανέτοιμος Α. Παπαδόπουλος, ο Λυκογιάννης και ο τραυματίας Φουστέρ.

Ο Νικοπολίδης έκανε αρκετές δοκιμές στο δίτερμα, αλλά επέμεινε περισσότερο σε κάποιους παίκτες και όλα δείχνουν, ότι κόντρα στον Πανθρακικό θα παρατάξει (σε σύστημα 4-2-3-1) τους εξής: Στη θέση νο1 τον Μέγερι, στην άμυνα τους Ντιακιτέ (δοκίμασε κάποια στιγμή και τον Παπάζογλου), Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέμπας, μπροστά από τα στόπερ τους Μοντέστο, Μανιάτη, πάνω από τη μεσαία γραμμή την τριάδα Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Πίνο και στην κορυφή της επίθεσης το προβάδισμα τούτη την ώρα φέρεται να έχει ο Τζεμπούρ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν την Παρασκευή 25/01 στις 14:00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή. Οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην Αθήνα θα γυμναστούν το Σάββατο στις 10:30 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News