Αθλητισμός

Στηρίζουν Μουρίνιο Κασίγιας και Ράμος

Το δημοσίευμα της Marca έβαλε φωτιές την Πέμπτη στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης όταν αποκάλυψε ότι οι δύο αρχηγοί της «βασίλισσας», Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος απαίτησαν από τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ να… διαλέξει ανάμεσα σε αυτούς και τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ωστόσο, οι δύο Ισπανοί διεθνείς ξεκαθάρισαν μέσω ανακοίνωσής τους, πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά και στηρίζουν απόλυτα τον Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο τρέφουν σεβασμό.

"Στο ραντεβού που είχαμε την Τρίτη με τον πρόεδρο της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή δεν υπήρξε κανένα τελεσίγραφο από τη μεριά μου που αφορούσε τον προπονητή. Ως οι αρχηγοί του συλλόγου και μέλη -επαγγελματίες μιας εξαιρετικής ομάδας, απορρίπτουμε κατηγορηματικά τη χρήση των ονομάτων μας ή άλλων παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθαρίζοντας πως αυτές οι πληροφορίες είναι πέρα για πέρα ψεύτικες», τόνισαν αρχικά και συνέχισαν:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας, προς το πρόσωπο του προπονητή μας, Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο τρέφουμε αμέτρητο σεβασμό. Τέλος θέλουμε να τονίσουμε σε όλους τους φίλους της ομάδας, πως μόνο μέσα από την ενότητα μπορούμε να φτάσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή και να πετύχουμε τους στόχους, κάθε χρονιάς.

Πάμε Ρεάλ!

Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος".

Σχόλια