default-image

Μήτρογλου ως το 2016 στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Μήτρογλου ως το 2016 στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι μέχρι το 2016 ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» για άλλα δύο χρόνια, αφού το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες είχε ισχύ έως το 2014.

Η ανακοίνωση και η ικανοποίηση του Μήτρογλου

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης την επίτευξη συμφωνίας με τον Κώστα Μήτρογλου για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016. Μετά την ολοκλήρωση του deal ο διεθνής επιθετικός προχώρησε σε δηλώσεις.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας μου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή.

Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά, για να γίνομαι διαρκώς καλύτερος και να χαρίζω στους οπαδούς μας πολλά γκολ».

Το νέο συμβόλαιο του παίκτη θα έχει πιο μεγάλες αποδοχές συγκριτικά με το προηγούμενο. Ο «Μητρο-γκόλ» έπαιρνε 350 χιλ. ευρώ ετησίως και ενώ ο Ολυμπιακός είχε στο πρότζεκτ του για το νέο του συμβόλαιο να του έδινε από 550 μέχρι και 700 χιλ. ευρώ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μήτρογλου θα παίρνει 600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο μετά τη νέα συμφωνία που έκανε. Το αμέσως προηγούμενο συμβόλαιό του το είχε υπογράψει το 2009 και ήταν πενταετούς διάρκειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News