Αθλητισμός

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Καραγεωργίου

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού αποτελεί ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο Καβαλιώτης τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν .

Η τελευταία ήττα από τον Εργοτέλη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αφού η ομάδα του Αγρινίου έχει βγει εκτός στόχων. Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν  παρέλειψε να εκφράσει τη σιγουριά του για το γεγονός ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού ήδη έχει αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του με το όνομα του Κωστένογλου να έχει πέσει στο… τραπέζι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. στην οποία έθεσε θέμα παραίτησης του, γιατί όπως ο ίδιος είπε, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή θα είναι καλύτερο για την ομάδα.

Ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Α.Ε. για την συνεργασία και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έθεσε.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Νίκο Καραγεωργίου για την άριστη συνεργασία και του εύχεται, καλή τύχη γιατί το αξίζει και ως επαγγελματίας προπονητής και ως άνθρωπος».

Σχόλια