default-image

Ρεβάνς Πλατανιά-ΠΑΟ στα Περιβόλια

Ποδόσφαιρο
Ρεβάνς Πλατανιά-ΠΑΟ στα Περιβόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των επαναληπτικών αγώνων για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, οπότε θα βγουν και τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του θεσμού.

Στις 17:00 (ΟΤΕ SPROT) ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περβόλια τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του 2-1 στο ΟΑΚΑ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπολογίζει σε 21 ποδοσφαιριστές, αφού σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αγκιλέρα, που είναι τραυματίας, αλλά και οι... πέντε που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Ο λόγος για τους Ουντόζι, Ντόε, Ουκάρ, Αρότσα και Παληγεώργο, τους οποίους δεν υπολογίζει ο έμπειρος τεχνικός.

Ανάμεσα στους "21" θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τρεις είναι τερματοφύλακες και ο Γιακουμάκης, που έχει παίξει το λιγότερο χρόνο απ' όλους έως τώρα όσο είναι στην ομάδα ο Αναστασιάδης. Την αποστολή αποτελούν οι Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Τζανής, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Κουρτεσιώτης, Τετέ, Κάλαϊτζιτς, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Τσιντί, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Ναζλίδης, Αναστασάκος και Γιακουμάκης.

Εντωμεταξύ, το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται με τους Κάστελς και Στόλερ να έχουν συμφωνήσει με τον Πλατανιά και αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωσή τους, ενώ σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι και οι περιπτώσεις των Βραζιλιάνων μεσοεπιθετικών Τζόνατας Καρντόσο Μαρσέλο Λαμπάρθε.

Με Καζιγιάμα ο ΠΑΟ

Στη διάθεση του Φάμπρι για το σημερινό επαναληπτικό με τον Πλατανιά είναι και επίσημα ο Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιαπωνέζος μεσοεπιθετικός περίμενε την λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα από τους «πράσινους», καθώς δεν υπήρχε ελεύθερη θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας.

Στις 20:00 Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός Β.

Στο άλλο παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στις 20:00 τον Ολυμπιακό Βόλου στη ρεβάνς του 1-1. Η ώρα για το ντεμπούτο του Χουάν Πάμπλο Κάφα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έφτασε. Ο Αργεντινός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, εκτός έμειναν οι Μπαρτολίνι και Φούλοπ, ενώ ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Από την άλλη το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σάββας Παντελίδης θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και θέλει να ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό, όμως δεν υπολογίζει τους Μπρέσκα, Σολάκη, οι οποίοι δε θα επιστρέψουν στην Τρίπολη ως αντίπαλοι, όπως και τον Ογκουνσότο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News