default-image

Με Κουφό ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Κολοσσού

Μπάσκετ
Με Κουφό ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Κολοσσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ένα μήνα δεν άντεξε μακριά από τον ΑΓΟΡ και την προπονητική ο Στέργιος Κουφός. Μετά τα δοκιμαστικά του περάσματα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από τις προπονήσεις της ομάδας, από χθες έπιασε και επίσημα δουλειά ξεκινώντας την προετοιμασία των παικτών ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου που θα φιλοξενηθεί, στις 5 μ.μ., στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Φυσικά δεν έχει ανεβάσει ακόμα ρυθμούς, καθώς είναι πολύ νωρίς, αλλά θεωρεί ότι είναι έτοιμος ακόμα και για να κοουτσάρει το παιχνίδι του Σαββάτου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, θα καθίσει στον πάγκο της ρεθυμνιώτικης ομάδας κόντρα στον Κολοσσό, αν και καθοριστικό ρόλο θα παίξει το πώς θα εξελιχθούν οι προπονήσεις της εβδομάδας. Δεν έχει ολοκληρωθεί, άλλωστε, ούτε ένας μήνας από την ημέρα που υποβλήθηκε σε εγχείριση μπάι πας και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Τουλάχιστον λείπουν τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για να τον Αθηναίο προπονητή που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αρκετά ανεβασμένους μετά τη νίκη επί της Καβάλας. Ειδικά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έδειξε ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στη μέση και το πανηγύρισε με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 13ης αγωνιστικής.

Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Ούρος Ντούβνιακ που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά σήμερα αναμένεται να δοκιμάσει το πόδι του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News