default-image

Δίνει 1.5 εκ. ευρώ στον Τζιμπούρ

Ποδόσφαιρο
Δίνει 1.5 εκ. ευρώ στον Τζιμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί στον Ολυμπιακό να ανέφεραν πως απέρριψαν πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον Ράφικ Τζιμπούρ, όμως οι Τούρκοι επιμένουν πως το θέμα δεν έχει κλείσει.

Συγκεκριμένα, αρκετές τουρκικές ιστοσελίδες ανέφεραν σε σημερινά ρεπορτάζ πως οι «μαύροι αετοί» συνεχίζουν να ψάχνουν για σέντερ φορ μετά το ναυάγιο με τους Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και Ουτάκα με αποτέλεσμα να επιμένουν για τον στράικερ του Ολυμπιακού επισημαίνοντας τη διάθεση να τα δώσουν όλα για να τον αποκτήσουν.

Ετσι βάσει των όσων ανέφεραν οι «καρά καρτάλ» είναι αποφασισμένοι να δελεάσουν κατ' αρχήν οικονομικά τον ποδοσφαιριστή. Τι σημαίνει αυτό; Να του προσφέρουν αποδοχές πιο υψηλές από την πρόταση του Ολυμπιακού που επί της παρούσης δίνει 1,1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Τι σημαίνει αυτό σε απλά μαθηματικά; Η απάντηση βρίσκεται στο ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ που έχει διάθεση να δώσει, τουλάχιστον έτσι γράφεται, η Μπεσίκτας στον παίκτη ετησίως. Θέλει κατ' αυτόν τον τρόπο να τον πείσει πόσο πολύ τον θέλει για να τον έχει εν συνεχεία σύμμαχο στην προσπάθεια να πιέσει τον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει.

Τι θα γίνει εν τέλει; Θα φανεί τις επόμενες ώρες ή μέρες. Το δεδομένο είναι πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Τζιμπούρ-Ολυμπιακό, ο παίκτης περιμένει κάτι και από τη Γαλλία και δη από τη Μαρσέιγ με αποτέλεσμα η Μπεσίκτας να ελπίζει ότι μπορεί να μπει «σφήνα», αν και έως τώρα δεν έχει και πολλές πιθανότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News