default-image

Γκόγκιτς: Μας έβλεπε και ο κυρ Απόστολος!

Ποδόσφαιρο
Γκόγκιτς: Μας έβλεπε και ο κυρ Απόστολος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη μια πλευρά-στη συνέντευξη Τύπου του Παγκρητίου ο Σίνισα Γκόγκιτς έμοιαζε ευτυχισμένος για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Από την άλλη ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωνε πικραμένος από την ήττα αλλά και χαρούμενος για την επιστροφή του στο Παγκρήτιο...

Αναλυτικά τώρα, ο τεχνικός του Εργοτέλη αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατό αέρα που δεν μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ποιοτικό. Εμείς είχαμε πάθος και δύναμη και κάναμε μια καλή συνέχεια παρά την ήττα που είχαμε την περασμένη αγωνιστική. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε διαβάσει καλά τον Παναιτωλικό και ξέραμε τι πρέπει να προσέξουμε και να κάνουμε. Ήξερα ότι οι παίκτες μου θα είχαν ένα επιπλέον κίνητρο λόγω της παρουσίας του κ. Καραγεωργίου, όμως εγώ προσπαθούσα να τους το βγάλω από το μυαλό.

Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας γιατί ακλουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες για τη μεγάλη τους προσπάθεια, αλλά και τον κόσμο για τη συμπαράσταση και βοήθεια που μας έδωσε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ότι δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες βγήκε στον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια έκανε ιδιαιτερη αναφορά στον Ντιέγκο Ρομάνο, αλλά και τους άλλους έμπειρους παίκτες της ομάδας του, λέγοντας: «Ο Ντιέγκο μας βοήθησε αρκετά σήμερα, ήταν ο ηγέτης μας. Οι έμπειροι αυτοί παίκτες που έχουμε στην ομάδα δείχνουν το σωστό δρόμο στους νεότερους και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε. Εμείς κανένα παιχνίδι δεν πάμε να το κλέψουμε, αλλά να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Λαμπίν απάντησε: «Περίμενα περισσότερα στην αρχή από αυτόν, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί 19 χρονών μόνο που για πρώτη φορά παίζει στο εξωτερικό. Έδειξε σήμερα κάποια καλύτερα στοιχεία. Τον αγκάλιασαν και τον βοήθησαν από την πρώτη ημέρα που ήρθε όλοι οι παίκτες και οι νέοι και οι παλαιότεροι και τον βοηθούν να δείχνει βελτίωση, αλλά θέλει ακόμα μεγάλη δουλειά».

Ενώ τέλος έδωσε το στίγμα του για την επιτυχία της ομάδας του μέχρι τώρα: «Έχω δέσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα με αυτά τα παιδιά. Κάνουμε και την πλάκα μας, ξέρουμε όμως πότε πρέπει να δουλέψουμε. Τα παιδιά αυτά που νιώθω σαν πατέρας τους, πρέπει να κάνουν καλή δουλειά, όνειρα για να έχουν καλύτερο μέλλον. Σήμερα τελειώσαμε τον αγώνα με 7 νέους παίκτες και αυτό θα ήταν κάτι που θα ικανοποιούσε και τον κυρ Απόστολο που μας έβλεπε από ψηλά»!

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μελιστάλακτος για όλους.

Αρχικά για τους δημοσιογράφους: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας, παρά την ήττα της ομάδας μου. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την ίδια προσπάθεια, πότε με χαρές πότε με στεναχώριες. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και για αυτό χαίρομαι που είμαι ξανά μαζί σας».

Στη συνέχεια για τον Ρομάνο και τον Εργοτέλη: «Κέρδισε ο Εργοτέλης γιατί είχε έναν γίγαντα κεφαλοσφαιριστή και είναι τυχερός ο Εργοτέλης που τον έχει. Να του δώσουμε συγχαρητήρια, το όνομά του δεν χρειάζεται να το πω, θα το βρείτε. Έγινε από εμάς προσπάθεια με ενέργειες κυρίως από τη δεξιά πλευρά, αλλά από δυο στημένες φάσεις δεχθήκαμε τα γκολ και χάσαμε, Είχαμε ελπίδες να κερδίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε και κοιτάμε παρακάτω. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την προσπάθειά του και την πορεία του. Είναι πολύ καλός, βγαίνει το δέσιμό των παικτών. Έχει μεγάλη συμβολή σε αυτό και ο προπονητής. Για όλους μας ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που ίσως δεν περιμέναμε να είναι τόσο ψηλά, αλλά με την προσπάθειά του δίκαια είναι εκεί».

Ακόμα και για… τον κόσμο, καθώς όπως δηκτικά ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο που ήρθε και με εξαίρεση 5-6 άτομα που δεν είναι φίλοι του Εργοτέλη, όλοι οι υπόλοιποι ήρθαν να με βρουν από χθες που είμαι εδώ και με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά. Όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν εδώ δεν μπορεί να τα ξεχάσει κανείς».

Για την ομάδα του και τη μέτρια εικόνα που παρουσίασε, τόνισε: «Η σημερινή ήταν για εμάς μια καινούργια ομάδα με 6 νέους παίκτες, αυτό που θέλαμε ήταν να γίνει η σωστή προσπάθεια και να έχουμε θέληση, γιατί στον περασμένο αγώνα χάσαμε με κατεβασμένα χέρια, Έγινε προσπάθεια και από τις δύο ομάδες,  κέρδισε όμως η ομάδα που είχε τα γκολ και ίσως και την τύχη. Εμείς ήμασταν άτυχοι ακόμα και με τον αέρα».

Ενώ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ποια είναι τα φαβορί για την άνοδο, είπε: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσες πολλές ομάδες ψηλά στη βαθμολογία. Είναι τουλάχιστον 12-13 ομάδες που είναι κοντά. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που θα πάει έτσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Οι επτά πρώτες που είναι τώρα θα έχουν το προβάδισμα, αλλά από κοντά είναι και οι υπόλοιπες. Μπορεί το πρωτάθλημα αυτό να υστερεί στην τεχνική, αλλά έχει καλές διαιτησίες που προσπαθούν να παίξουν τα παιχνίδια».

Τέλος για τη νεανική ομάδα του Εργοτέλη ανέφερε: «Είναι όλοι τους καλοί και ταλαντούχοι παίκτες, οι οποίοι είχαν και τα προηγούμενα χρόνια τις ευκαιρίες τους και τώρα με τη βοήθεια του προπονητή έχουν κάνει αυτή την καλή ομάδα και χαίρομαι για αυτή την προσπάθεια, παρά του ότι χάσαμε».

Από την πλευρά των παικτών του Εργοτέλη στη συνέντευξη τύπου μίλησαν οι Ντιέγκο Ρομάνο και Άγγελος Χαντί, με τον Ρομάνο να ανταποδίδει τις φιλοφρονήσεις που δέχθηκε από τον πρώην προπονητή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Καραγεωργίου για τα καλά του λόγια και του εύχομαι ότι καλύτερο για την οικογένειά του και την ομάδα του γιατί είναι ένας καλός άνθρωπος και προπονητής», για να συνεχίσει:

«Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα, αυτό μετρά περισσότερο για να πετύχουμε το στόχο μας. Όλοι μαζί είμαστε ένα, οι παίκτες, οι προπονητές, ο κόσμος όλοι παλεύουμε για την άνοδο στη super league, εκεί που αξίζει να βρίσκεται η ομάδα».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Χαντί υπογράμμισε: «Θέλω και εγώ να δώσω και εγώ από την πλευρά μου συγχαρητήρια σε όλους στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους. Όταν είσαι κάπου που έχει καλό κλίμα και ανθρώπους που σε πιστεύουν πάς μπροστά. Εμείς έχουμε τη φιλοσοφία του νικητή και θα συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε με νοοτροπία που μας έχει περάσει ο προπονητής μας και για αυτό πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Εκ μέρους των παικτών του Παναιτωλικού μίλησε ο Γιάννης Ιωάννου: «Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του. Εμείς ήρθαμε εδώ έχοντας σαν μονόδρομο τη νίκη, προσπαθήσαμε αλλά τα ντέρμπι τα κρίνουν τα λάθη. Χάσαμε από δύο στημένες φάσεις, στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, βάλαμε γκολ δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο λόγο και του καιρού. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δείξουμε ψυχή και να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που την έχουμε φέρει εμείς οι παίκτες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News