default-image

Στο και… πέντε, ο Λεβαδειακός το διπλό επί της Βέροιας (1-2)

Αθλητισμός
Στο και… πέντε, ο Λεβαδειακός το διπλό επί της Βέροιας (1-2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο διπλό για τον Λεβαδειακό, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Στέλιο Βασιλείου.  Ο επιθετικός των Βοιωτών μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα και με γκολ στο 90' χάρισε τη νίκη (2-1) για τους Βοιωτούς κόντρα στη Βέροια εκτός έδρας. Οι Βοιωτοί συνεχίζουν για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ, ενώ η ομάδα της Ημαθίας έχει «μπλέξει» για τα καλά στη μάχη της παραμονής.

Δεν ήταν και ο πιο κατάλληλος αγωνιστικός χώρος για μπάλα, καθώς υπήρχαν αρκετές… λιμνούλες. Ωστόσο, αυτές δεν εμπόδισαν τον Λεβαδειακό να μπει στον αγώνα πιο «ζωντανά». Η τριάδα Ακόστα, Πόι και Ρομέου ξεχώριζε και προσπαθούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα της Βέροιας. Το γκολ, όμως, προήλθε από στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λισγάρας νίκησε τους αντιπάλους του στον «αέρα» και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Βέροια έψαχνε τα πατήματά της και έδειχνε να μην είναι σε καλό… φεγγάρι. Οι συνεργασίες δεν της έβγαιναν, υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα, ενώ και αμυντικά αντιμετώπιζε κινδύνους, με τους παίκτες του Λεβαδειακού να βγαίνουν αρκετές φορές επικίνδυνα. Χαρακτηριστικό πως τόσο ο γκολκίπερ της «βασίλισσας του βορρά», Λόπεζ, όσο και ο Ορέστες έδιωξαν τη μπάλα τελευταία στιγμή, προτού γίνουν απειλητικοί οι Βοιωτοί.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες άλλαξαν… τσιπ. Η Βέροια προς το καλύτερο, ο Λεβαδειακός προς το χειρότερο. Η «βασίλισσα του βορρά» ανέλαβε πρωτοβουλίες, ξεκίνησε να επιτίθεται και απείλησε δύο φορές με κεφαλιά και σουτ του Μπαργκάν αντίστοιχα, με τον Κυριακίδη ωστόσο να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να κάνει ισάριθμες αποκρούσεις.

Ό, τι δεν έγινε σε όλο το δεύτερο μέρος, έγινε στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης. Η Βέροια εκτέλεση κόρνερ, ο Μαχαίρας προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, ωστόσο έκανε λάθος γύρισμα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1 και τη δικαίωση -προσωρινή- για τους γηπεδούχους και της πίεσης που ασκούσαν. Κι όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει! Ο πρώτος σκόρερ φέτος των Βοιωτών, ενώ είχε μπει αλλαγή, «χτύπησε» με τη συμπλήρωση 90 λεπτών με ωραία κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πόι. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος, με τον Βασιλείου να χαρίζει ακόμα τρεις βαθμούς στην ομάδα του και το όνειρο για την Ευρώπη να συνεχίζεται!

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργέας (68' Ιωάννου), Καφές, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Μπαργκάν, Κόστλι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ρομέου (74' Βασιλείου), Πόι, Μεντί, Ακόστα (76' Μαχαίρας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News