Αθλητισμός

Αναστασιάδης: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια

 Δυσαρεστημένος από τον τρόπο που χάθηκε το χθεσινό παιχνίδι στο Περιστέρι  εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Άγγελος Αναστασιάδης.

"Ήταν ένα πάρα πολύ κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα στημένο γνωρίζοντας ότι η μεγάλη δυνατότητα του αντιπάλου είναι αυτή. Τα κατορθώσαμε όσο μπορούσαμε να έχουμε τον Ατρόμητο μακριά από τα γκολπόστ μας. Δυστυχώς, ένα στημένο και έγινε το γκολ και χάσαμε… Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν χάνονται αυτά τα παιχνίδια για μένα. Αλλά… έτσι θέλει η Παναγιά κι έτσι γίνεται», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός του Πλατανιά και συνέχισε:

Η προσπάθεια των παιδιών είναι καταπληκτική. Δεν ήταν καλύτερος από μας ο Ατρόμητος. Μπορώ να πω ότι ήμασταν εμείς καλύτεροι. Αλλά, θέλουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά για να κάνουμε 2-3 πραγματάκια παραπάνω. Και αυτό κάνουμε. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Θέλω να συγχαρώ τον Ατρόμητο για την πορεία του και για το αποτέλεσμα που πήρε. Δεν αλλάζει τίποτα, ο νικητής είναι αυτός. Και να δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο Αναστόπουλο, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια".

Ο Άγγελος Αναστασιάδης  ρωτήθηκε για τον Τσιντί Ονιέμα που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 60' και είπε τα εξής: "Όχι δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί φορούσε… βατραχοπέδιλα! Από την αρχή είπα ότι το γήπεδο έχει πρόβλημα και έπρεπε να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές συγκεκριμένες τάπες. Το παλικάρι δεν το κατάλαβε… Δεν είχε άλλα παπούτσια και είχαμε πρόβλημα. Το είδατε… Πριν πάει στη μπάλα γλιστρούσε. Δεν μπορώ να τον κρίνω. Περιμένω όμως πολλά απ’ αυτόν".

Σχόλια