default-image

Νέα νίκη ο ΑΓΟΡ

Μπάσκετ
Νέα νίκη ο ΑΓΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΑΓΟΡ  επικράτησε με 88-79 της Καβάλας για την 13η αγωνιστική της Basket League ΟΑΠAΠ, σημειώνοντας την όγδοη φετινή του νίκη και 5η εντός έδρας.

Στο  τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν αδικαιολόγητα, οι παίκτες του Κορωνιού δεν τα παράτησαν και έκαναν την ύστατη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να τρέξουν ένα εντυπωσιακό 14-4!

Έτσι οι «αργοναύτες» κατάφεραν να πλησιάσουν στους 4 (74-70 στο 37'), όμως χάρη σε βολές του Αγγελόπουλου, ένα τρίποντο του Χορν κι ένα καλάθι του Ντούβνιακ, οι Κρητικοί «ξεκόλλησαν» και «καθάρισαν» το ματς

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 10-15, όμως η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους Με ηγέτες κατά κύριο λόγο τους Πέτγουεϊ και Ντούβνιακ και στη συνέχεια τον Χορν, το Ρέθυμνο ξέφυγε με μια σημαντική διαφορά την οποία διατηρούσε με αρκετή άνεση.

Μάλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά άγγιξε ακόμη και τους 19 πόντους (66/47 στο 28'), με την αντίδραση της Καβάλας να μην έρχεται ποτέ, καθώς πλην των Πάνου και Μίτροβιτς, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλες επιθετικές λύσεις.

Αυτή για την Καβάλα ήταν η 10η συνολικά της ήττα και 4η εκτός, με την ομάδα του Αγγελου Κορωνιού να παραμένει σε δυσχερή θέση. Με τους «αργοναύτες» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Μιλόσεβιτς και Γκρέρκορ, με τον δεύτερο ειδικά να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και πραγματοποιεί μια «γεμάτη» εμφάνιση.

Τα δεκάλεπτα:22-19, 47-39, 70-56, 88-79

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News