default-image

Παίζει ο Ρονάλντο... παρά τον τσακωμό

Ποδόσφαιρο
Παίζει ο Ρονάλντο... παρά τον τσακωμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελεί τον παίκτη-κλειδί της «βασίλισσας» τη φετινή σεζόν και, παρότι έχει έρθει σε ρήξη με τον 49χρονο προπονητή, θα παίξει κανονικά κόντρα στην Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Ο «εκλεκτός» δεν σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο τον διεθνή άσο, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι οι περισσότερες από τις επιθετικές πρωτοβουλίες των «μερένχες» προέρχονται από εκείνον και θα δημιουργούσε πρόβλημα στη γραμμή κρούσης της ομάδας, αφήνοντας τον Ρονάλντο εκτός ενδεκάδας.

Στο παρελθόν ο τεχνικός της Ρεάλ είχε αφήσει εκτός παίκτες όπως ο Κασίγιας και ο Ράμος, οι οποίοι είχαν σηκώσει… μπαϊράκι στα αποδυτήρια της ομάδας, όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο με τον συμπατριώτη του.

Το όλο θέμα προέκυψε από την κριτική που άσκησε ο Μουρίνιο στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό για την παρουσία στα τελευταία λεπτά του προηγούμενα αγώνα με την Βαλένθια για το Κύπελλο Ισπανίας. Ο παίκτης του απάντησε πως: «Μην μου ασκείς κριτική, επειδή μπορώ να δώσω τη ζωή μου για εσένα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News