Αθλητισμός

Αθλητές της χρονιάς Φιλιππίδης και Κυριακοπούλου

Κορυφαίοι αθλητές του στίβου για το 2012 αναδείχθηκαν στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ο Φιλιππίδης συγκέντρωσε το 19,8 των ψήφων και άφησε πίσω του τον ακοντιστή Σπύρο Λεμπέση (19,7%) και το βαδιστή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ (16,4%).

Στις γυναίκες η Κυριακοπούλου συγκέντρωσε το 23,2% των προτιμήσεων και προσπέρασε την άλτρια του τριπλούν Νίκη Πανέττα (19,3%) και την πρωταθλήτρια του ύψους Τόνια Στεργίου (18,1%).

Ο Φιλιππίδης ονειρεύεται μετάλλια το 2013: "Ήδη έχουμε ξεκινήσει πολύ θετικά. Θα μπορούσα να είχα ήδη κάνει το 5,77 μέτρα. Γενικώς είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω πως η χρονιά θα πάει καλά. Εννοείται πως στο μυαλό μου έχω ακόμη και την κατάκτηση ενός μεταλλίου".

Ψηλά βλέπει και η Κυριακοπούλου: "Οι στόχοι για το 2013 αφορούν και στον κλειστό και στον ανοιχτό. Αρκεί βέβαια να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα με την δουλειά μου και να καταφέρω να κάνω την προπόνηση μου. Από εκεί και πέρα και αν φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες θα επιδιώξω να κάνω πολλούς αγώνες στο εξωτερικό. Σε αυτό το επίπεδο είναι υποχρέωση να συμμετέχουμε σε μίτινγκ. Πρέπει να το κυνηγάμε".

Σχόλια