default-image

Παρελθόν ο Ουντότζι;

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν ο Ουντότζι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν όπως όλα δείχνουν θα  αποτελέσει από τον Πλατανιά, ο Σαλόζε Ουντότζι ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τελευταία προπόνηση του Πλατανιά και βέβαια αποκλείστηκε από την αποστολή για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο.

Ο 27χρονος επιθετικός είχε ένα ακόμη φραστικό επεισόδιο με τον Αναστασιάδη πριν από ενάμισι μήνα, αλλά τότε η συμπεριφορά του δεν είχε συνέπειες. Τώρα όμως  οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων σκέφτονται τη διακοπή του συμβολαίου  του πρώτου σκόρερ της ομάδας του.

Το  ίδιο  είναι πιθανό να συμβεί και με τον Κεντάλ Ουκάρ ο οποίος έμεινε για τρίτο στη σειρά ματς εκτός αποστολής. Ο Γαλλοαρμένιος μέσος δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πανθρακικό, αλλά τότε από την ΠΑΕ τόνιζαν ότι ο λόγος του αποκλεισμού του ήταν ένα προσωπικό πρόβλημα.

Η αποστολή για Ατρόμητο

Ο Αναστασιάδης πήρε μαζί του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (Κυριακή, 15.00) που είναι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-2013, δέκα εννέα ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονζάλες, Δέντσα, Ζάλουντοκ, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τέτε, Τζανή, Τσιντί, Τσοντάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News