default-image

Αιχμές για τη διαιτησία από την Ελεουσίνα

Μπάσκετ
Αιχμές για τη διαιτησία από την Ελεουσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για εχθρική στάση της διαιτησίας απέναντι στον Πανελευσινιακό στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου έκανε λόγο η ΚΑΕ, μετά την εντός έδρας ήττα (76-74) από τον ΚΑΟΔ, για τη 13η αγωνιστική της Α1. «Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, δεν μας σεβάστηκαν.

Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου, γίναμε μάρτυρες μιας άκρως εχθρικής διαιτησίας για την ομάδα μας και ταυτόχρονα άκρως ανεκτικής για τον αντίπαλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας από την Ελευσίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Στο τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα μας απέδειξε ότι σέβεται και τους θεσμούς και τους αντιπάλους και τους διαιτητές. Πάνω απ' όλα όμως σέβεται το άθλημα, γι' αυτό και είναι υπόδειγμα ομάδας μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, δεν μας σεβάστηκαν. Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου, γίναμε μάρτυρες μιας άκρως εχθρικής διαιτησίας για την ομάδα μας και ταυτόχρονα άκρως ανεκτικής για τον αντίπαλο (αποδεικνύεται από βίντεο των αγώνων).

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!

Θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους όσους μεταχειρίστηκαν την ομάδα μας με το χειρότερο τρόπο:

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Και πιστεύουμε πως αυτό θα συμβεί για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε. Μετά το σημερινό παιχνίδι δεν φοβόμαστε πλέον τίποτα...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News