Αθλητισμός

Γ. Πετράκης: Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα

Στην καλή νοοτροπία των παικτών του ΟΦΗ και την παρουσία του κόσμου στάθηκε  Γιάννης Πετράκης μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

"Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό καμιά φορά είναι δύσκολο για να διαχειριστεί όμως είχαμε τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και αυτά τα στοιχεία ήταν η αιτία που είχαμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Θα φανεί συνηθισμένο να λέμε τα ίδια όπως το να δίνουμε συγχαρητήρια όμως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, την δυναμική του ότι εκπροσωπεί ένα νησί την δίνει ο κόσμος και σήμερα ήταν συγκινητικός", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

"Και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Το ίδιο και για τους παίκτες που είχαν την αίσθηση για την ομάδα που βρίσκονται και η συμπεριφορά τους ήταν η ανάλογη. Αυτή πρέπει να είναι η αφετηρία μας για το καλύτερο".

Για το νέο σύστημα του ΟΦΗ, δήλωσε: "Το σύστημα είναι η αρχική αφετηρία. Όλα αυτά για εμένα δεν είναι πρωτεύοντα ζητήματα. Τα σπουδαία είναι η συμπεριφορά μας και η νοοτροπία μας. Και εγώ από την δική μου πλευρά με τα δεδομένα που έχω προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα".

Ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και πως θα πρέπει να βρει τη λύση

"Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε και στην συνέχεια μετά το 2-0 το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για εμάς. Μόνοι μας θα πρέπει να βρούμε την δυναμή για να βγούμε από αυτό το τούνελ", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου και συνέχισε:

"Την ψυχολογία δεν μπορεί να στην φτιάξει κανένας, πρέπει να την βρίσκουμε μόνοι μας. Υπάρχει μεγάλη διαφορά εκτός Γεντί Κουλέ και εντός Γεντί Κουλέ. Είναι προς τιμήν των ανθρώπων του ΟΦΗ που με τόσα προβλήματα είναι τρομερά ανταγωνιστικός"

Σχόλια