Αθλητισμός

Με… άρωμα Κουφού ο ΑΓΟΡ κόντρα στην Καβάλα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο ΑΓΟΡ υποδέχεται αύριο Κυριακή στις 3μ.μ. την Καβάλα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ.

Οι παίκτες της ρεθυμνιώτικης ομάδας έχουν έξτρα κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα καθώς στο Ρέθυμνο βρίσκεται και ο Στέργιος Κουφός από την Παρασκευή, ο οποίος παραβρέθηκε τόσο στη χθεσινή (18/01) όσο και στη σημερινή (19/01) προπόνηση και είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τους αθλητές του.

Η υποδοχή που του επεφύλαξαν ήταν συγκινητική, ενώ και ο ίδιος προσπάθησε να τους ενθαρρύνει ενόψει της συνέχειας.

Δεν πρόκειται να είναι παρών, ωστόσο, στο παιχνίδι με την Καβάλα καθώς οι γιατροί δεν επιτρέπουν ακόμα τέτοιες… συγκινήσεις.

Εντωμεταξύ, για το ματς της Κυριακής μίλησαν στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο Σταύρος Μυκονιάτης και ο Άκης Καλλινικίδης.

Ο πρώτος επισήμανε: « Παίζουμε ένα παιχνίδι μέσα στην έδρας μας το οποίο καλούμαστε να το κερδίσουμε ειδικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική με το Περιστέρι. Είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε με πια ομάδα παίζουμε. Δεν επηρεαζόμαστε από τις απουσίες που έχει ο αντίπαλος γιατί θα έρθει εδώ για να διεκδικήσει την νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω την Κυριακή ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εμάς».

Ο Άκης Καλλινικίδης από την πλευρά του είπε: « Παίζουμε στην έδρα μας με την Καβάλα η οποία θα έρθει με απουσίες. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προστατεύουμε το «σπίτι» μας και όλα τα παιχνίδια εκτός Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να συνοδεύονται από νίκες. Αυτός είναι ο σκοπός μας και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Είχαμε μια καλύτερη εβδομάδα από την προηγούμενη και ελπίζω να φανεί αυτό στο γήπεδο την Κυριακή και να πάρουμε την νίκη».

Σχόλια