default-image

Διοίκηση πρωτοδικείου και φορολογική ενημερότητα για τον Εργοτέλη

Αθλητισμός
Διοίκηση πρωτοδικείου και φορολογική ενημερότητα για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημερινή μέρα ήταν… γεμάτη από πολύ νωρίς για τον Εργοτέλη, καθώς δρομολογήθηκαν αρκετές σημαντικές εξελίξεις. Το πρωί, κατατέθηκε η αίτηση για διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία έγινε άμεσα δεκτή και οι διοικούντες σήκωσαν… μανίκια για δουλειά.

Η νέα διοίκηση θα αποτελείται από πέντε μέλη.  ον Διευθύνοντα Σύμβουλο του τελευταίου Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιάννη Δασκαλάκη, τον επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. Βασίλη Συγγενίδη (γιος και εγγονός παραγόντων του Εργοτέλη επί πολλές δεκαετίες), τον Σταύρο Μεσσαριτάκη (με μεγάλη προσφορά κυρίως στο τμήμα μπάσκετ). Τον Σταύρο Περακάκη (ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων - χορηγός του Εργοτέλη) και τον Γιώργο Βασιλειάδη (πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου και αδερφός του επί χρόνια παράγοντα του μπασκετικού Εργοτέλη Τάκη Βασιλειάδη).

Ήδη λύθηκε ένα σημαντικό θέμα, με την εξασφάλιση της προσωρινής φορολογικής ενημερότητας, καθώς έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δικαίωμα για κάποια μεταγραφή, ενώ στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να εξασφαλίσουν και ασφαλιστική ενημερότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News