default-image

Η ώρα της επιστροφής

Αθλητισμός
Η ώρα της επιστροφής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή του Κακά στη Μίλαν, έστω και με τη μορφή δανεισμού, είναι ένα από τα... σίριαλ αυτής της μεταγραφικής περιόδου και είναι ήδη από χθες σε εξέλιξη.

Η ιταλική ομάδα θέλει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ή ίσως και μέχρι αυτό του 2014, και χθες ήρθαν σε επαφή οι δύο πλευρές για βρουν τη χρυσή τομή.

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι απλό. Η Ρεάλ προτιμά να τον πουλήσει, η Μίλαν θέλει δανεισμό, ενώ η διαφορά στο σύστημα φορολόγησης ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία αποτελεί ένα ακόμα εμπόδιο. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, ομολόγησε ότι θέλει να πάει στη Μίλαν και ότι θα έκανε τα πάντα γι' αυτό.

«Για να επιστρέψω στο Μιλάνο, θα έκανα τα πάντα» δήλωσε στο Sky Italia. «Τα πράγματα στη Ρεάλ δεν είναι καλά για μένα. Εχω ζητήσει από τη Μίλαν να βρει τη λύση, αφού εκεί πέρασα μερικές από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου».

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Βραζιλιάνο, λέγοντας ότι «είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε». Και συμπλήρωσε: «Τα λόγια του Κακά μάς χαροποιούν, είμαστε σε επαφή με τη Ρεάλ (σ.σ.: στην οποία είχαν πουλήσει τον παίκτη με 65 εκατομμύρια ευρώ το 2009), αλλά δεν έχω να δώσω κάποια είδηση».

Σημειωτέον ότι από τα γραφεία της Μίλαν πέρασε και χθες και ο μάνατζερ του Μάριο Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, ενώ φήμες λένε ότι οι «ροσονέρι» ήρθαν σε επαφή και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News