default-image

Ζήτησαν περισσότερα εισιτήρια οι «αιώνιοι»

Μπάσκετ
Ζήτησαν περισσότερα εισιτήρια οι «αιώνιοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερα εισιτήρια για τις δύο ομάδες ζήτησαν από κοινού ΕΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου (6μ.μ.) στο κλειστό του Ελληνικού από την Αστυνομία, στη σημερινή σύσκεψη στη ΓΑΔΑ.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ παρουσία εκπροσώπων της ομοσπονδίας, των δύο ΚΑΕ, της Αστυνομίας και των Ολυμπιακών Ακινήτων, αποφασίστηκε η τήρηση των ίδιων μέτρων ασφαλείας των προηγούμενων ετών (δηλαδή με τους οπαδούς στα δύο πέταλα, την προσέλευσή τους από διαφορετικές εισόδους-Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης αντίστοιχα, ταυτοποίηση στοιχείων και αυστηρούς ελέγχους κατά την είσοδο στο γήπεδο και αρκετές αστυνομικές δυνάμεις μέσα κι έξω από το γήπεδο).

Πλέον αναμένεται η απόφαση της Αστυνομίας στην πρόταση της ΕΟΚ. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν πάρει από 900 εισιτήρια για τους οπαδούς τους στα πέταλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/1/2013) στα γραφεία της ΓΑΔΑ, συνάντηση των εκπροσώπων της Αστυνομίας, της ΕΟΚ, των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς και των Ολυμπιακών Ακινήτων για την διαμόρφωση των συνθηκών διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδο του Ελληνικού (10/2/2013, 18:00).

Η ΕΟΚ, με την σύμφωνη γνώμη των δυο φιναλίστ του Κυπέλλου, εισηγήθηκε στον Ταξίαρχο και τον αστυνομικό διευθυντή, την αύξηση των εισιτηρίων για τον τελικό του 2013, κυρίως για το κεντρικό σκέλος των εξεδρών του γηπέδου του Ελληνικού.

Με την ταυτόχρονη τήρηση των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν εφαρμοσθεί αποτελεσματικά και στο παρελθόν, η ΕΟΚ επιθυμεί να δοθεί η δυνατότητα εισόδου σε περισσότερους φιλάθλους, συγκριτικά με την διεξαγωγή των προηγούμενων τελικών. Αναμένεται η απόφαση της Αστυνομίας στην εισήγηση της διοργανώτριας αρχής.

Την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας, Π. Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, Α. Γολέμης, ενώ από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραβρέθηκε ο Μ. Γεωργαντής και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός οι Χ. Σταυρόπουλος και Κ. Ζαχαρόπουλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News