Αθλητισμός

Αποχωρεί από τον Ίκαρο ο Αγγελόπουλος

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Ίκαρου Καλλιθέας καθώς ο Δημήτρης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 17/1 πως αποσύρεται οριστικά από την ΚΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι απογοητεύτηκε από τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα, ενώ πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τα τμήματα υποδομής και τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αγγελόπουλου

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και πλέον είναι οριστική η απόφαση μου να αποχωρήσω από την ΚΑΕ του Ικάρου. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να χαρακτηρίσω «ωραίο» το επαγγελματικό μπάσκετ, αφού από την πρώτη στιγμή που η ομάδα ανέβηκε στην Α1, πάρα πολλά πράγματα δεν λειτουργούσαν σωστά και δεν μου άρεσαν. Πρόσφατα κατά την παραίτηση μου και ως μέλος του ΔΣ, είχα πει ότι θα παραμείνω ως το τέλος της σεζόν, αλλά πλέον είμαι τόσο απογοητευμένος που αποχωρώ οριστικά. Η ομάδα θα διοικείται από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Δημήτρη Παπαδόπουλο και μια εκτελεστική επιτροπή που θα αποτελείται από τους Σταύρο Ελληνιάδη, Θανάση Δούνη και Νίκο Λατρόβαλη.

Οι διεργασίες και συζητήσεις για την επιστροφή της ομάδας στην Καλλιθέα είναι σε καλό δρόμο και με δεδομένο ότι σίγουρα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη σεζόν, καλώ οποιονδήποτε υγιή παράγοντα θα ήθελε να πάρει τις μετοχές της ΚΑΕ, χωρίς να χρειαστεί να δώσει χρήματα, ούτε να αναλάβει χρέη, αφού η ομάδα θα είναι απολύτως «καθαρή». Η ενασχόληση μου με τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα υποδομής θα συνεχισθεί.

Ο Ίκαρος είχε ως αφετηρία το 1991, αλλά δεν έχει τέλος, καθώς ανεξαρτήτως της αγωνιστικής πορείας του, θα συνεχίσει το πολιτιστικό και κοινωνικό έργο που έχει ξεκινήσει».

Σχόλια