Αθλητισμός

Αναβάλλεται η παρουσίαση του Τρινκέρι

Αναβολή πήρε η επίσημη παρουσίαση του Αντρέα Τρινκέρι από την Ελληνική Ομοσπονδία  Καλαθοσφαίρισης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 21/01.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός ειδοποίησε την ΕΟΚ ότι ένα σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα δεν του επιτρέπει να φύγει τη δεδομένη στιγμή από την Ιταλία κι έτσι η παρουσίασή του θα οριστεί κάποια άλλη ημέρα.

Αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ:

"Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (21/1/2013) εκδήλωση παρουσίασης του προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Αντρέα Τρινκέρι. Ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη στον Ιταλό προπονητή τον αναγκάζει να βρίσκεται καθημερινά στην πατρίδα του και δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενημέρωσε για την εξέλιξη και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας όσο και από τους εκπροσώπους του Τύπου για την αναστάτωση που πιθανώς προκαλείται στον προγραμματισμό τους.

Η ΕΟΚ εύχεται στον Αντρέα Τρινκέρι να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο και το συντομότερο δυνατόν.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ημερομηνία άφιξης του στην Ελλάδα και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίαση του".

Σχόλια