default-image

"Δύσκολο, αλλά ενδιαφέρον το ματς με τον Ολυμπιακό"

Μπάσκετ
"Δύσκολο, αλλά ενδιαφέρον το ματς με τον Ολυμπιακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνητρο αποτελεί για τη Σιένα το αυριανό (18/01, 22:00) παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον προπονητή της Λούκα Μπάνκι.

Ο τεχνικός της Σιένα επισήμανε ότι "περιμένουμε να έχουμε ένα πραγματικά δύσκολο και παράλληλα ενδιαφέρον παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό θα μας δώσει μια επιπλέον ώθηση" και συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει αλλάξει λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, ήταν μια αξιομνημόνευτη χρονιά για αυτόν τον σύλλογο με επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό το παιχνίδι αποδεικνύεται απαγορευτικό, αλλά αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το επίπεδο που βρισκόμαστε ακόμη και σε αυτή τη στιγμή ανάγκης εξαιτίας των τραυματισμών και για αυτό αυτοί που θα παίξουν θα πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια".

Μπράουν: "Θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη"

Από την πλευρά του, ο Μπόμπι Μπράουν δήλωσε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον των πρωταθλητών Ευρώπης. θα προσπαθήσουν να νικήσουν στην έδρα τους, οπότε θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί με αυτούς στο παρκέ. Θα είναι σπουδαία νύχτα, σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και θα είμαστε έτοιμοι.

Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης, όμως θα επιδιώξουμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη εκτός έδρας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News