Αθλητισμός

Επισημοποιήθηκε η αποχώρηση της Ιεράπετρας

Με επιστολή που απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ο πρόεδρος της Ιεράπετρας Βαγγέλης Πλεξουσάκης επισημοποίησε την αποχώρηση της ομάδςα από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Η σχετική επιστολή του Βαγγέλη Πλεξουσάκη προς την ΕΟΚ αναφέρει:

«Μετά λύπης μου, αναγκάζομαι να σας ανακοινώσω την αποχώρηση της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, από το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (2ος όμιλος Νότου). Τα προβλήματα που προέκυψαν στην στελέχωση των εκτός έδρας αποστολών , καθίστανται πλέον ανυπέρβλητα, λόγω των εργασιακών υποχρεώσεων των ενήλικων αθλητών μας και κυρίως λόγω των μαθητικών αλλά και αγωνιστικών -με τα τμήματα υποδομών- υποχρεώσεων των μικρότερων αθλητών μας.

 Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τα υπόλοιπα σωματεία του ομίλου μας, καθώς και την Ομοσπονδία , για την όποια αναστάτωση προκαλούμε με την αποχώρησή μας από το πρωτάθλημα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ε.Π. της ΕΟΚ, που έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, διευκολύνοντας μας τα μέγιστα, την Ναυτιλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ-SUPERFAST για την φιλοξενία τους , για την οποία πραγματικά μένω υπόχρεος, και τέλος την Ε.ΚΑ.Σ.Κ, που φρόντισε για την προαναφερόμενη χορηγία».                                                                                                                                                                              

Σχόλια