default-image

Υπομονή ως τις 4/2 θα κάνουν στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Υπομονή ως τις 4/2 θα κάνουν στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 19 εκ. ευρώ αποφάσισε να προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Επίσης αποφασίστηκε να περιμένουν μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου προκειμένου να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Δημήτρη Βιντιάδη.

Με καθυστέρηση μιας ώρας ξεκίνησε περίπου η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση Ιανουαρίου, στην οποία δεν επιτράπηκε η είσοδος στους δημοσιογράφους. Αποφασίστηκε το Δ.Σ. να παραμείνει το ίδιο μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι μια τελευταία προθεσμία στον Δημήτρη Βιντιάδη να αποφασίσει τελικά αν θα μπει στην κιτρινόμαυρη εταιρία.

Παράλληλα, παραμένει πρόεδρος της ΠΑΕ ο Ανδρέας Δημητρέλος, την απομάκρυνση του οποίου δεν ζήτησε κανείς στη σημερινή Γενική Συνέλευση, ενώ αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση που μέχρι εκείνη την ημέρα δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά την περίπτωση του υποψήφιου επενδυτή, τότε θα τεθεί θέμα περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αλλά και εκλογής νέου προέδρου.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε προς τους μικρομετόχους πως αν δεν γίνει κάτι μέχρι τις 4/2 δεν έχει πρόβλημα να αποχωρίσει από την θέση.

Επίσης, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί  ΑΜΚ ύψους 19 εκ ευρώ, με την τελική έγκριση να δίνεται στις 4 Φεβρουαρίου, όπου θα αποφασιστεί και η τιμή της κάθε μετοχής. Αυτό είναι το πρώτο πλάνο και εξυπηρετεί τις όποιες ενέργειες θα κάνει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, Δημήτρης Βιντιάδης.

Το δεύτερο πλάνο αφορά άνοιγμα στον κόσμο (θυμίζει κάτι από το καλοκαίρι) για να αγοράσει μετοχές, στην τιμή των 0, 33 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει για την σωτηρία της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News